seurattavaa

Perjantai 2.2.2018 klo 23.53


 "Kyl meitin kelppa!"

Tänään tuli seurattavaa suomalaisille. Lämpimin Onnitteluin. Ja aivan varmasti enemmäksikin aikaa kuin kuusi vuotta. Ei aina tartte kurkkia, mitä ruotsalaisten Victorialle ja Danielille plus lapsille kuuluu.

Uutiset, 2.2.2018

Presidenttiparin vauva on syntynyt

Tasavallan presidentin kanslia
Tiedote 1/2018
2.2.2018

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat saaneet terveen poikavauvan tänään 2. helmikuuta 2018 hieman ennen iltakahdeksaa Naistenklinikalla.

Sekä äiti että vauva voivat hyvin, kertoo synnytyksessä mukana ollut isä.

Presidenttipari on jo ennen lapsen syntymää saanut kansalaisilta paljon onnitteluita, joista he haluavat lämpimästi kiittää.

..

Ja muuten: seuraavina viikkoina ei ainakaan voi nettilakkoa, -vapaata tai -taukoa pitää! On varmaan pikkupakko seurata, mitä J S V -perheelle kuuluu.

..

Vähän lyhentelin. J = Jenni, S = Sauli ja V = vauva.


Kommentit

4.2.2018 20.40  MääVaan

Perjanta ehtoo enne maate menoo viäl vilkaisu nettii ja siäll oli, ett Heille syntynyt poika! JESS! Mikäs ihanampaa - ja äkkiä Jenni pojan tempaskin. Torstaina oli Saulinsa virkaanastujaisjuhlissa ja perjantai-iltana pikku-pojan äitinä. Reipas - esimerkillinen "Maan Äiti" meillä. Voisiko sanoa täst presidenttiparistamme, että ovat "vakka ja kansi"?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini