mitäs jos?

Perjantai 16.2.2018 klo 9.39


Mitäs jos muuttaisit? Sinä ei-salolainen, jos olet muuttoaikeissa, niin mieti jos vaikka muuttaisit tänne meilpäi = Salo -cityyn! Katso, mitä meillä on tarjolla:

Vaihda kallis elämä rikkaaseen

Asuminen Salossa on edullista ja mukavaa. Täältä saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiönLisäksi kaikki Salon kaupungin myynnissä olevat omakotitalotontit maksavat sadan päivän ajan 7.12.2017-16.3.2018 vain sata euroa kappaleelta www.salo.fi/suomi100tontit.

Salon sijainti on loistava - moottoritietä hurauttaa Salosta Turkuun reilussa puolessa tunnissa ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa. Voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, puhtaassa maalaismaisemassa, ruukkikylän idyllissä tai lähellä harrastustasi, vaikkapa golfkentän vieressä.

Salossa riittää tekemistä, nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Salon urheilupuisto on valtakunnallisestikin vertaillen ainutlaatuinen keskittymä, missä harrastetaan kymmeniä lajeja ratsastuksesta jääkiekkoon ja golfiin. Aktiivinen yhdistystoiminta täydentää Salon monipuolisen harrastus- ja virkistystoiminnan.

Teijon kansallispuistoruukit ja kartanot sekä Salon iltatorit ja lukuisat muut tapahtumat lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä ja houkuttelevat matkailijoita.

Tervetuloa asumaan ja viihtymään Saloon!

http://www.saloon.fi/asuviihdy/default.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=julkaisu&utm_campaign=vaihdakallisrikkaaseen

Tuo ylläoleva teksti on kaupungin sivustoilta kopioitu, tämä seuraava linkki johtaa Uuden Suomen Vapaavuoroon ja on mun tekstiäni, ajatuksiani viime vuodelta:

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/228971-tul-meilpai

-  Salo-esite 2017 ja Vuohensaaren linkki eivät enää aukene, mutta muut kyllä.

Katso nyt ihmeessä ainakin myytävien asuntojen linkkiä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini