taidetta siel sun tääl

Keskiviikko 29.8.2018 klo 12.06


Suomen suurin julkisen tilan taidetapahtuma UPEA tulee tänä vuonna myös Saloon. Taidefestivaali tuo maailmanluokan taiteilijat luomaan taideteoksen Salon poliisilaitoksen ja viljasiilon julkisivuihin.

Huipputaiteilijat koristavat Saloa – katutaidetta tulee viljasiilon ja poliisilaitoksen julkisivuihin

http://www.sss.fi/2018/08/huipputaiteilijat-koristavat-saloa-katutaidettatuleeviljasiilon-ja-poliisilaitoksen-julkisivuihin/

Se tuleeko tästä taidetta

http://salo.tjhosting.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183923-11

hienoa ja kaunista, jää nähtäväksi. Autolla ja jalan ja pyörillä liikkuvien turvallisuus tässä varmaan se päätavoite ollut on, mutta olis kait tuon vähemmälläkin muutoksella aikaseks saanut. Perniöntien muutoksesta tohkataan nyt ainakin Salon Seudun Puskaradiossa Faecbookissa.

Ei se mussuttaminen enää mitään auta. Hiiri on jo kissan suussa.

En ymmärrä, mikseivät ihmiset voi siinä vaiheessa, kun oikein virallisestikin jotain asiaa kysytään, mikseivät he voi siinä vaiheessa työntää ja tuupata kommenttejaan ja ajatuksiaan näkyville.

Kyllä kaupunki Perniöntien muutoksesta informoi ja pyysi kaupunkilaisilta mielipiteitä. Niitä meni ennen lopullisen päätöksen tekoa tasan tarkkaan neljä. Se neljäs mielipide oli minun. Salossa on asukkaita, jaa-a, eikös meitä sentään ainakin 50 000 ole, joten olisi odottanut, että lausuntojen antajia olisi ollut edes 400.

Mutku EI!

Meillä huudellaan jälkikäteen!

Ei hyvä!

--

Tämän kirjoitin siinä vaiheessa, kun vielä oli mahdollisuus lausuntoja antaa 

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/2308214#album_selector

( Suunnitelma on ollut nähtävillä 21.5. – 4.6.2018 välisenä ajanjaksona)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini