Uusimmat kuvat

kerro kerro

Perjantai 30.11.2018 klo 18:25


https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5262149&sid=opAVPvkSYe

Kerro palautteesi Espoo–Salo -oikoradasta 

Espoo–Salo -oikorata on osa nelivaiheista Helsinki–Turku nopea junayhteys -hanketta, joka lyhentää kaupunkien välistä matka-aikaa sekä tuo uusia mahdollisuuksia alueiden kasvuun ja kehitykseen. Välille Espoo–Lohja–Salo suunnitellaan noin 95 kilometriä kokonaan uutta rautatieyhteyttä.

Voit jättää palautetta hankkeesta kirjoittamalla viestisi alla olevaan tekstikenttään. Pyrimme vastaamaan palautteeseen noin viikon kuluessa.

Halutessasi voit myös liittyä hankkeen postituslistalle lisäämällä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään. Jos haluat myöhemmin poistua postituslistalta, lähetä viesti osoitteeseen: oikorata-pbm@bm.com.

Yhteystietoja käsitellään Liikenneviraston tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Lisätietoa tietosuojasta löydät täältä

Lisätietoa hankkeesta sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.

..

No juu. Kerroin kyllä, siis annoin palautetta. Tämmöstä:

Salolaisten puolesta ratalinjasta päätti aikoinaan vain kaupunginhallitus. Olisi kyllä saanut olla valtuustotason asia. Moni on edelleen sitä mieltä, että YJ1 ratalinjaus olisi ollut parempi. 
Mikä on ollut Liikenneviraston ajatus? 
Oletteko edes miettineet tuota em. vaihtoehtoa ja/tai jos olette, niin vetoatteko nyt siihen, ettei enää tarvitse miettiä, eikä ajatella, kun kerta Salossa kaupunginhallitus on aikoinaan, vuosia sitten päättänyt, mistä rata kulkee. 
Maakuntaliiton kyllä tietää. Siellä vedetään niin Turkuun päin, että niitä ei - anteeks nyt vaan - niitä ei kiinnosta muu kuin päästä junalla äkkiä ohi Salon. Samaa mieltä näyttävät olevan tunnin junan puolesta puhujat. Tuskin edes muistavat, että täällä on kaupunki nimeltä Salo.
Minä yritän ymmärtää ja erottaa, mikä on tunnin  juna ja mikä tavallinen, siis Turun ja Helsingin väleillekin pysähtyvä juna. Siksi vierastan tällaista vastausta, joka esim. kaupunginjohtajamme minulle 14.5.2018 antamassa vastauksessa vilahtaa: "Näiden taajamien (tarkoitetaan Muurlaa ja Suomusjärveä) väestöpohja ei kuitenkaan nykysuunnitelmilla tule mahdollistamaan kaukojunien asemapaikkoja tai paikallisjunien liikennettä." x)
Minun mielestäni jos, siis jos Muurlassa ja Suomusjärvellä olisi asemat Salon lisäksi, niin kyllä näihin asukkaita saataisiin ja tänne uusia koteja rakennettaisiin. Niitä tulisi nopeasti. Odottamalla tarvittavan väkimäärän kasvua, po. asemia ei tule koskaan. Jos tuleva pyörii vain tunnin junassa, niin onhan tämän hankkeen eteneminen täkäläisittäin todella surullista seurattavaa!
Marjatta Halkilahti, kaupunginvaltuutettu


Kommentit

30.11.2018 18:31  Marjatta

Laitoin piruuttani tuon valtuutettu -tittelin. Tittelit noilla tunnin junaa puolustavillakin näkyvillä on!!!

Kai mun vuodatukseni perille meni, kun tuli kuittaus: Kiitos palautteestasi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini