Uusimmat kuvat

jottan tarttis tehrä

Tiistai 29.1.2019 klo 11:47


Luottamus menetetään vain kerran!

Jotkut sentään osaavat tehdä ihan oikeat johtopäätökset tilanteestaan:

Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutuu tehtävästään, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

– Tässä tilanteessa näen oikeaksi ratkaisuksi irtisanoutua. Pääpaino on työssäni ollut kasvussa ja kannattavuudessa, ja henkilöstöasiat ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Tästä kärsii nyt koko yritys ja kaikki sen työntekijät. Olen erittäin pahoillani siitä, ja kannan vastuuni tästä virheestäni, toteaa Aarnio-Isohanni tiedotteessa.

Oman tilanteensa, oman osaamisensa arviointiin olisi tilauksen tarve tässäkin kaupungissa. Tarkoitan nyt muutamia virkamiehiä ja -naisia!

Meillä on hyviä ja asiansa osaavia työntekijöitä, mutta valitettavasti myös heitä, jotka joko eivät osaa omaa tehtäväänsä tai sitten eivät edes halua, että sen osaamisen eteen voisi jotain tehdä.

Tilanne on valitettava, surullinenkin. Tässä on vaarana, että koko kaupungin henkilöstö leimataan. Että kehnoja ovat, vaikka eivät olekaan.  

Salon Seudun Sanomissa 29.1.2019 valtuuston puheenjohtaja toivoo, että Kuntaliitto antaisi apua viimeisimpään kohaukseen (moitteita kaupungille). Pitäisi kuulemma selvittää kolme asiaa: 1. ketkä voivat valmistella asiaa, 2. ketkä voivat toimia esittelijöinä ja 3.ketkä voivat lopulta tehdä päätöksiä. 

Sanonko jotain? Nooh, voin sanoakin. Kun luet tämän tätä mieltä -jutun vuodelta 2010, niin jos vähänkin olet citymme asioitten hoitoa seurannut, kysys itseltäs, onko tässä jotain muuttunut? Kaupunginjohtaja on, muutama virkamies ja -nainen, mutta onko jotain muuta?


Kommentit

29.1.2019 11:57  Marjatta

Joku voi tulkita, jotta jo on ilkeä kirjoitus.

Ne, jotka cityn asioitten hoitoa ovat seuranneet vuodesta 2009, ehkä luottamushenkilönäkin toimineet. he kyllä ymmärtävät, mitä ylläolevalla tarkoitan!

29.1.2019 21:45  Eräs kuntalainen

No mikään ei oikein ole muuttunut, joten "joka päivä parempi Salo" teema sietäisi joutua roskikseen.
Mutta valtuuston hyväksymä strategia kaupungilla on oltava, joka hyväksytään valtuustossa ja johon hallintoakunnat päätöksillään sitoutuvat.
Se on kaupungin ns. punainen lanka.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini