Uusimmat kuvat

1,8 miljoonaa

Maanantai 4.2.2019 klo 13:27


http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269028-kansanedustajat-ja-taksin-kaytto

kansanedustajat ja taksin käyttö

Lehtienkö  tällaiset selvitykset tulee tehdä?

Iltalehti on käynyt läpi kansanedustajien kaikki taksimatkat koko vaalikaudelta.  Esillä on kansanedustajien nimet ja taksimatkoihin käytetty kokonaissumma. Se on 1, 8 miljoonaa! 

Eikö kansanedustajia lainkaan evästetä, ohjeisteta siitä, mihin tarpeeseen he voivat taksia käyttää?

Yhtäällä tohkataan vanhustenhoidosta, laadusta, hoitajien määrästä ym., mutta toisaalla he, jotka siihen voisivat parannusta ja rahaakin luvata, he heiluttavat eduskunnan taksikorttia kuin viuhkaa vaan!

 -- 

Oijoi, mitä Salo -cityssä saataisiin 1,8 miljoonalla?  


Kommentit

6.2.2019 20:02  EttTämmöstä

Äänestämme vaaleissa ehdokkaita eduskuntaan, että he maan asioita hoitaisivat rehellisesti ja meidän kansalaisten eduksi tai hyväksi, ottamalla huomioon kaikenikäisten tarpeet elämänpoluillamme. M u t t a he lähes unohtavat äänestäjänsä , kunnes vähän ennen uusia vaaleja havahtuvat "hereille". 3,5 v he ovat omahyväsinä käyttäneet kaikkia etuisuuksia hyväkseen, esim. taksiajelut ja muut kulukorvaukset. On puolue mikä tahansa, toiminta samaa kähmintää. "Vieraslajeille" annettavat rahasummat paluumatkalleen ovat huimia, ja silti lähteminen ei aina toteudu. Omat heikot ei tahdo saada kela-kyytejä tai taksilappuja asioimismatkojensa apuun.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini