iltatorialueen laajentamisen kokeilu

Lauantai 23.2.2019 klo 1.23


Laitanpa tämän asian 

Kristillisdemokraattisen valtuustoryhmän valtuustoaloite iltatorialueen laajentamisesta tälläkin tavalla esille, eli kommentit "plätteläs", plus linkki tuohon Salon katuympäristölliseen yleissuunnitelmaan.

kummallinen valmistelu

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2019/02/21/28872

Kommentit

22.2.2019 15:22  Ritva Sinervo

No niin on. Se kuuluu päivittää aina kun muutoksia on tapahtunut tai ollaan muuttamassa suunnitelmia. Muutosten laatiminen turvallisuussuunnitelmaan on normaalia työtä.

22.2.2019 22:13  Marjatta

Kannattaa googlettaa esiin kaupunginvaltuusto 5.11.2018/Salon katuympäristöllinen yleissuunnitelma

22.2.2019 22:18  Marjatta

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen ehdotuksen.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa kaupunginvaltuustolle,
että se hyväksyy Salon katuympäristöllisen yleissuunnitelman pohjaksi
keskustan kehittämiselle. Valtuusto toteaa, että suunnitelmaan sisältyvät
investoinnit ja toimenpiteet tulevat päätettäväksi erillisinä. Lisäksi
kaupunginvaltuusto toteaa, että suunnitelman toteuttamisen järjestystä
voidaan muuttaa siinä esitetystä.

22.2.2019 22:29  Marjatta

On yks ja sama valmistelija, siis katuympäristölliseen yleissuunnitelmaan ja tuohon esitettyyn aloitteeseen, mutta nyt on käynyt niin, että valmistelijalla ja ehdotuksen tehneellä on ilmeisestikin ollut vaikeuksia luetun ymmärtämisessä.

Aloitteessa puhutaan kokeilusta ja se koskisi kesän 2019 torstaitori -päiviä. Virallista iltatorin laajennusta ei esitetä.

22.2.2019 22:50  Marjatta

Ja ihan niinkuin tuossa Ritva Sinervo toteaa, niin esim. muutosten laatiminen turvallisuussuunnitelmaan on normaalia työtä.

Aloitteeseen on vastattu kaikkea muuta, mutta ei ajatuksella "joka päivä parempi Salo"

Ensin tohkataan katuympäristöllisestä yleissuunnitelmasta, jossa taustoituksessa nousee esille mm. kävelypainotteinen keskusta, mutta sitten, kun olisi mahdollisuus pieneen kokeiluun toripaikkojen laajentamisen myötä, niin annetaan tällaista vastausta kuin nyt annettu on!

Ei tule plussapisteitä, ei valmistelijalle eikä ehdotuksen tekijälle.

Torialueen laajentamisesta on keskusteltu Suvisalo ry:n kanssa. Salon iltatoritorstain myyntialueen laajentaminen Vilhonkadulle vaatisi alueen valvonnan järjestämistä sekä turvallisuussuunnitelman päivittämistä. Virallinen iltatorin laajennus ei ole mahdollista, koska Salon kaupungilla tai Suvisalolla ei ole resursseja valvonnan järjestämiseen aloitteessa esitetyllä Vilhonkadun alueella. Alueen kiinteistöjen ja kadunvarren yritysten myyntialueiden laajentumiseen Vilhonkadulle suhtaudutaan positiivisesti.



--

Minä olen ymmärtänyt, että alunperin tuo iltatorin laajennus on ollut itsensä Suvisalo ry:n toiveissa ja Pertti Vallittu teki esityksen sen pohjalta.

Iltatorin tapahtumat ovat Salon vetonauloja. Mutta, mutta: näköjään on niin, että kun esittää jotain lisuketta, kokeilua, niin se ei käykään.

Huhhuh! Kyl on noloo!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini