Uusimmat kuvat

säästöehdotus

Perjantai 26.4.2019 klo 10:33


Salo -city hakee säästöjä.

Miten olisi, jos vaikka pysäköintimaksuja korotettaisiin näin kuin mitä Tampereella tehdään?

 Pysäköintivirhemaksu nousee Tampereella keskiviikkona 1. toukokuuta alkaen ydinkeskustan maksuvyöhykkeen 1 alueella. Hinta nousee kahdellakymmenellä eurolla 60 eurosta 80 euroon ja muilla alueilla 50 eurosta 60 euroon.

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/765039-

Maksuvyöhyke 1 käsittää ydinkeskustan suunnilleen Satakunnankadun Hämeenpuiston, Satamakadun, Vuolteenkadun ja Rautatienkadun rajoittamalla alueella.

Lain mukaan pysäköintivirhemaksu on 20 euroa, mutta sisäministeriön asetuksella pysäköintivirhemaksua voidaan korottaa, jos liikennetiheys, paikoitustilojen niukkuus, pysäköintivirheiden määrä, liikenteen sujuvuus tai muut liikenteelliset syyt sitä vaativat.

Sisäministeriö antoi 8. maaliskuuta pysäköintivirhemaksuja koskevan asetuksen, jolla muun muassa Tampereen maksuja korotettiin. Esityksen pysäköintivirhemaksun korottamisesta tekee kunta. Ennen asetuksen antamista sisäministeriö pyytää esityksiin poliisilaitoksen lausunnon.

Asiasta tiedotti Tampereen kaupunki.

Ärsykkeeksi minä tuon uutisen tänne esille nostin. 

Ei tuosta mitään cityn kassan pohjalle kilise. Ei meillä mitään parkkimaksuja peritä. Ei kyl ole pahemmin pysäköimispaikkojen puutettakaan! Meillä voi auton parkkeerata melkein mihin vaan.

Hyvä me ja tiedoksi ulkopaikkakuntalaisille.


Kommentit

26.4.2019 19:23  Marjatta

Joku jo huikkas, jotta koiraverostakin kertyis jotain, jos sellaista perittäisiin. Yks päivä joku oli nähnyt cityn keskustassa joen varrella naisen, joka talutteli kolmea schäferiä. Ja yhden koiran kanssa liikkuvia on kuulemma keskustassa todella paljon.

Nooh, ei meillä koirista eikä kissoista veroja kerätä, mutta kiinteistöistä kyl. Tietäis vaan, mihin nekin eurot käytetään!

28.4.2019 16:31  KylänMammast!

Ja vaikka on kieltotauluja "ei koiria" torilla sekä kauppakeskuksissa, niin kyllä koiria mukana näkee. Torilla välillä tosi äänekästäkin koirien "seurustelua". Mielestäni ei koiraa tartte opettaa siihen, ett joka paikass föliss kulkke. Kyll se varma koton ossa orotta pari-kolm tuntti. Ja simmonenki tieto täss muutama viikko sitt oli, ett Suamess koiri rekisteröidä jo enempi kuin lapsi syntty. Eli mitä onka tuloss, koiravaltio!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini