Uusimmat kuvat

hei, meil suitsita

Tiistai 20.8.2019 klo 16:46


Tuore uutinen:

https://yle.fi/uutiset/3-10930206?fbclid=

Salo kiristää kulukarsintaa alijäämän supistamiseksi

Jos uudet säästötoimet eivät johda tulokseen, kaupunginjohtaja Lauri Inna väläyttää myös lomautusten mahdollisuutta.

Salo

Salo yrittää suitsia menokehitystään hälyttävien taloustietojen seurauksena. Tuoreimman ennusteen mukaan kaupungin tulos saattaa päätyä yli kymmenen miljoonaa euroa alijäämäiseksi eli summa kaksinkertaistuisi suunnitellusta.

Kaupunginhallitus on päättänyt käynnistää uusia toimia talouden tasapainottamiseksi. Niihin kuuluvat muun muassa kaikista harkinnanvaraisista hankinnoista pidättäytyminen, rekrytointien ja hankkeiden viivästyttäminen sekä palkattomien vapaiden ja vuosilomien pitäminen ennen vuodenvaihdetta.

Kaupunginjohtaja Lauri Inna väläyttää keinovalikoimaan myös henkilökunnan lomautuksia, jos uudet säästötoimet eivät johda toivottuun tulokseen. Tosin vastentahtoisesti.

– Vaikka lomautuksilla saavutettiinkin vuosien 2012 ja 2013 aikana useiden miljoonien säästöt henkilöstömenoissa, me Salossa, jos missä, tiedämme, miten huonosti ne sopivat julkisia palveluja tuottavaan organisaatioon, toteaa Inna kaupungin tiedotteessa.

--

Miten olisi, jos muutamat virkamiehet ja -naiset patistettaisiin pikkusen tarkemmin miettimään, mitä he milloinkin luottamushenkilöille esittävät, miten asioita valmistelevat. Koko kokonaisuuden hahmottaminen kustannusten osalta on muutamilla aika surkealla tasolla! 

Ja hankkeiden viivästyttäminen?

Tarkoittaakohan kaupunginjohtaja nyt jotain näistä:

https://www.salo.fi/kaupunkijahallinto/strategiajatalous/strategiajavisio/karkihankkeet/

Salon kaupunkistrategia 2026 - Kärkihankkeet

.. vai kaikkia, vai mitä on miehellä mielessä?

Henkilöstön lomauttaminen?

Kiitos EI! Ei mun mielestä! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini