Uusimmat kuvat

joko taas?

Maanantai 2.12.2019 klo 23:30


Joko taas valiokuntaa? Ei kaks ilman kolmatta vai miten se meni. Onhan noita jo kaks ollut: 

http://salo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20184044-5

ja

http://salo.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20194176-4

Salossa tehtiin aloite koko kaupunginhallituksen erottamisesta

Salossa saatetaan päätyä erottamaan koko nykyinen kaupunginhallitus Pertti Vallitun (kok.) loikkauksen jälkiseurauksena.

Saku Nikkanen (sd.) teki maanantain valtuustossa aloitteen, jossa esitetään tilapäisen valiokunnan nimittämistä. Valiokunta valmistelisi kaupunginhallituksen erottamista.

https://www.sss.fi/2019/12/salossa-tehtiin-aloite-koko-kaupunginhallituksen-erottamisesta/?


Kommentit

3.12.2019 13:17  Päättäjiin pettynyt kuntalainen

Salo on kuin Suomen valtio pienoiskoossa. Päättäjät eivät hevin luovu paikoistaan. Kaupungin päättäjät laittavat rahaa hankkeisiin, kuten valtiokin, lainaa ottamalla ja myymällä omaisuutta. Onko ihme, jos luottamus päättäjiin on mennyt Salossa kaupunkilaisilta, kuten vatiollakin kansalaisilta. Päättäjät eivät noudata tavallisen kuntalaisen tahtoa vaan tekevät päätöksiä oman etunsa mukaisesti. Päättäjiltä mennyt luottamus. M

3.12.2019 19:44  MäTaaS

Olen nii-in samaa mieltä Salon ja Suomen asioiden hoitamisesta ja hoitajista edellise kanss!. Eivät muista enää, miksi heidät on hallituksiin valittu. Mutta kannattais muista, j o s on halu uusia vakanssinsa seuraaviss vaaleiss! Ja äänestäminenki tuntu täll hetkell turhalt, ku tulostakaan ei kunnioiteta. Ei missä vaaleiss enä paitsi pressavaaleiss, - ehkä -. Mutt mist löytty enä rehellissi ehdokkai, - mihinkä -?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini