Uusimmat kuvat

ajankohtaista

Keskiviikko 26.2.2020 klo 23:13


Nyt kun tuo korona maailmalla leviää ja sitä uutisoidaan kuten tässä tänään  Pääministerin mukaan hallituksella ei ole tällä hetkellä sellaista tietoa, että koronavirustilanne olisi erityisen vakava juuri Suomessa , niin nostanpa tähän esille yhden linkin, josta löytyy myös tietoa: 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/

Linkki johtaa terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivustoille! Tuonne päivitetään tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeita tartuntojen torjumiseksi.


Kommentit

27.2.2020 13:34  Marjatta

Nyt on Salo citynkin sivustoilla jotain. Eilen ei ollut:

https://www.salo.fi/56396.aspx?

Tiedote koronavirus tilanteesta
Koronavirusepidemian tilanne on muuttunut viime päivinä ja tartuntariski on suurentunut Manner-Kiinan lisäksi Iranissa, Etelä-Koreassa sekä Italian Veneton, Lombardian, Piemonten ja Emilia-Romagnan alueilla.

Manner-Kiinan lisäksi koronavirustartuntaa tulisi jatkossa epäillä henkilöillä, jotka 25. helmikuuta alkaen saavat äkillisen hengitystieinfektion oireita ja ovat palanneet 14 vuorokauden kuluessa Iranista, Etelä-Koreasta tai Italian tietyiltä alueilta.

Jos olet matkustanut epidemia-alueella ja sinulle tulee äkillisen hengitystieinfektion oireita kuten kuumetta, yskää ja hengenahdistusta 14 vuorokauden kuluessa alueelta paluun jälkeen, toimi näin:

Ota aina ensin puhelimitse yhteyttä omalle terveysasemallesi ja virka-ajan ulkopuolella päivystykseen. Saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen.
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat.
Epidemiakausina huolellinen käsien pesu vedellä ja saippualla vähentää riskiä saada tartuntoja. Myös alkoholipohjaisia käsihuuhteita voi käyttää.

Ajankohtaista tietoa muuttuvasta koronavirustilanteesta saa myös terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta thl.fi

Julkaistu: 27.2.2020 09:34


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini