Uusimmat kuvat

salolaista korona -infoa

Perjantai 20.3.2020 klo 10:36


Salon kaupunki on avannut yli 70-vuotiaille tarkoitetun koronaneuvontapuhelimen.


Numero on 02 772 6003.

Tuo edellä oleva ja allaoleva on kopioitu Salon Seudun Sanomista:

https://www.sss.fi/2020/03/salo-avasi-vanhuksille-koronainfopuhelimen/


Numeroon vastaavat vanhuspalveluiden palveluohjaajat sekä tarvittaessa sosiaalipalveluiden sosiaaliohjaajat maanantaista perjantaihinklo 9–15.

Kaupungin verkkosivuille kootaan listaa palveluyrittäjistä, jotka voivat avustaa yli 70-vuotiaita ja riskiryhmiä esimerkiksi aterioiden tai ruokakassien kotiinkuljetuksella. Tiedot löytyvät osoitteesta www.salo.fi/korona-apu.

Kaupungintalo, vanhuspalveluiden palveluohjausyksikkö (Tehdaskatu 4), liikuntatoimisto (Perniöntie 7) ja Salon monipalvelupiste TYP (Salorankatu 5–7) ovat suljettuina maanantaista 23. maaliskuuta lähtien pääsiäismaanantaihin 13. huhtikuuta asti.

Toimipisteet palvelevat asiakkaita ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta tai soittamalla kaupungin vaihteeseen numeroon 02 7781.

Sosiaalipalveluja järjestetään poikkeusoloista huolimatta. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että kiireelliset palvelut turvataan ja asiakasturvallisuus säilyy.

Koronavirustilanteen vuoksi kunta voi poiketa sosiaalihuoltolaissa tarkoitetusta palvelutarpeen arvioinnista. Kiireellisen avun tarpeen arvioinnista ei poiketa.

Kunnan on varmistettava henkilön välttämätön toimeentulo ja huolenpito. Iäkkäiden ihmisten ja erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen riittävästä arvioinnista huolehditaan.

Asiakastyössä otetaan entistä laajemmin käyttöön etäkontakteja. Syynä ovat hallituksen etätyömääräykset.

Palveluohjausta toteutetaan 13. huhtikuuta ensisijaisesti vain puhelimitse. Numero on 044 778 3121.

Koronaepidemian vuoksi sairaana tai sairaan lapsen kanssa ei pidä saapua sosiaalipalveluiden vastaanotolle.

Terveyspalveluissa kiireetöntä ja ennalta ehkäisevää vastaanottotyötä vähennetään Salon kaupungin tiedotteen mukaan hallitusti, ja työvoimaa siirretään kiireelliseen vastaanottotyöhön.

--

Linkki kaupungin sivustoille

https://www.salo.fi/

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini