Uusimmat kuvat

graniittia, betonia ja kankainen katto

Maanantai 23.3.2020 klo 13:54


Sarjassa silloin tällöin vilkaistavia juttuja. Niitä ovat mm. Salo -cityn viranhaltijapäätökset. Tässä yksi:

http://salo.oncloudos.com/vhp/202037150.PDF

Salon kaupunki

Viranhaltijapäätös

Kaupunkikehitysjohtaja 18.3.2020 § 4 Hankinta Torin esiintymislavan katoskankaan uusimisen hankinta 772/02.08.00.02.01/2020

Valmistelija: tilapalvelujen kaupungininsinööri Janne Lehto, janne.lehto@salo.fi, p. 02 778 5116

Salon torin esiintymislavan katoskangasta on jouduttu jo useaan otteeseen paikkailemaan ja se on uusimisen tarpeessa. Katoksen katekangas on PVC-päällystettyä polyesterikudosta, jossa on oltava UV-suojaus, erikoispintakäsittely, hyvät lujuusominaisuudet ja palonestokäsittely.

Tilapalvelut on pyytänyt tarjouksia esiintymislavan katoskankaan uusimisesta 3.3.2020 sähköpostitse lähetetyllä tarjouspyynnöllä kolmelta eri toimittajalta. Urakka sisältää vanhan katteen purkutyön, uuden kankaan asennuksen ja kaikki purku- ja asennustyöhön tarvittavan kaluston ja materiaalit sekä siivouskustannukset jätemaksuineen. Uusimsityö tulee tehdä kesäkuun 2020 alkuun mennessä.

Urakasta saatiin yksi tarjous: Oy Scanhall Ab 38.800 € (alv 0%)

Kaksi toimittajaa ilmoitti etteivät anna tarjousta.

Valintaperusteena on halvin kokonaishinta.

Tilapalvelut esittää, että torin esiintymislavan katoskankaan uusinta hankintaan ainoan tarjouksen antaneelta Oy Scanhall Ab:ltä kokonaishintaan 38.800 € (alv 0%).

Päätös

Päätän hankkia Salon torin esiintymislavan katoskankaan uusimisurakan valmistelun mukaisesti Oy Scanhall Ab:ltä kokonaishinnalla 38.800 € (alv 0%).

Mannervesi Mika Kaupunkikehitysjohtaja

Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu.

Tuossa on päätetty uutta ”kretonkia” torin, tämän maankuulun torin katokseen. Katoksen kuvan löydät tämän linkin takaa: http://www.saloon.fi/salontori/default.aspx

Lavan taustatietoja yritin löytää, esim. kenen suunnittelema, milloin käyttöönotettu tms., mutta en löytänyt. Nämä tiedot tässä ovat pelisääntö -tiedoista:

TORIN LAVA

Salon torin esiintymislava on betonirunkoinen koheesiopaaluilla tuettu ja luonnonkivillä päällystetty koroke mikä nousee 1,25 m toripinnan yläpuolelle.

Koroke on katettu sukkulanmuotoisilla puupilareilla tuetulla, erikoiskankaasta valmistetulla katoksella, minkä korkein kohta on noin kuusi metriä torin pinnasta.

Esiintymistason taustan muodostaa puurakenteinen seinämä, joka erottaa lavan puisesta huoltorakennuksesta. Tähän osaan on sijoitettu 9,2 m2 tekniset tilat sekä suuresti kaivattu puku- ja lepotila esiintyjille. Esiintymislavan takaseinämä on kokonaisuudessaan 9,3 m leveä. Korkeimmalta kohdaltaan seinämä on 2,7 m korkea jja matalimmasta kohdasta 1,8 m. 

Pukuhuoneessa on 21 m2 oleskelutila sekä 7,7 m2 Wc/suihkutilat. Rakennelman kokonaisala on 219 m2 ja kerrosala 46 m2.

Lavan näkyvien sivujen luonnonkivikatteet ovat Taivassalon punaista graniittia ja esiintymistaso betonikiveä. Pilarit ja puuseinät on maalattu punaruskeiksi.

--

Korona jyllää ja kriisiä pukkaa. Ihan pienistä asioista ei nyt saisi valittaa tai motkottaa, mutta kyllä minä tuosta katoksesta jotain sanon. On noita ”lepakko” -katoksia muuallakin, mutta kaunis tuo ei minun silmissäni ole, ei, vaikka mistä suunnasta sitä katselisi. 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini