Uusimmat kuvat

Johto vaihtuu, ongelmat eivät

Lauantai 25.7.2020 klo 14:19


Johto vaihtuu, ongelmat eivät!

No niin varmaan!

Salo -cityn johtajaksi pääsee tai no ehkä on tyylikkämpää, kun käyttää sanaa valitaan, joko Kemin nykyinen kaupunginjohtaja Tero Nissinen tai vs. kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen. Korhonen on n. 1,5 vuotta tehnyt töitä kaupungin talousjohtajana. Hän joutui/pääsi kaupunginjohtajan jakkaralle (kunnes vakinainen uusi johtaja valitaan), kun Lauri Inna lähti/pääsi pois tämän kaupungin hommista.

Nyt saisi sitten kysymyksiä esittää. Näille kahdelle em. henkilöille. On heiltä jotain jo kysyttykin https://www.sss.fi/2020/07/miten-salon-talous-oikaistaan-sss-, mutta nyt on myös kaupunkilaisilla sellaiseen mahdollisuus. Osoite löytyyy tämän linkin takaa: https://www.salo.fi/57330.aspx ja aikaa 6.8.2020 saakka.

Kysy tulevalta kaupunginjohtajalta!

Salon kaupunginvaltuusto haastattelee Salon kaupunginjohtajaksi hakeneita Anna-Kristiina Korhosta ja Tero Nissistä maanantaina 10.8.2020 klo 18 alkaen. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata verkossa Salon kaupungin YouTube-kanavalla. Koronatilanteesta johtuen emme avaa valtuustosalia vielä yleisölle.

Kuntalaiset voivat lähettää ehdokkaille kaupunginjohtajan viranhoitoon liittyviä kysymyksiä 6.8. mennessä joko sähköpostitse (viestinta​@​salo.​fi​) tai postitse Salon kaupunki, PL 77, 24101 Salo. Kaikkiin yksittäisiin kysymyksiin emme voi luvata vastausta, mutta kysymykset annetaan tiedoksi sekä ehdokkaille että valtuutetuille ennen tilaisuutta.

Salon kaupunginhallitus tekee ehdotuksensa uudeksi kaupunginjohtajaksi 17.8. ja kaupunginvaltuusto päätöksensä 24.8.

--

Toivottavasti valinnan jälkeen kakkoseksi jäävä on tyytyväinen, eikä lähde tälle tielle, mitä sote- johtajan valinnassa valitsematta jäänyt nyt tekee: 

 

Jari Niemelä vie Salon sote-johtajan valinnan hallinto-oikeuteen

https://www.sss.fi/2020/07/jari-niemela-vie-salon-sote-johtajan-valinnan

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini