Uusimmat kuvat

maskin takaa

Keskiviikko 26.8.2020 klo 14:18


Näin kirjoittaa Salon Seudun Sanomissa Virpi Lietzen kolumnissaan Maski nenälle vie:

Reippaan kokoisesta nenästä on yleensä kai harvoin iloa, mutta maskiaikana kunnon klyyvari on etu. Yhdelle tutulle käy nimittäin niin, että maski ei pysy kunnolla paikoillaan, kun hänellä on niin matala ja pieni nenä. Isonenäisen päässä maski istuu ryhdikkäästi. Kiitän isän puoleisia geenejä siitä, että nenäni riittää kasvosuojusta kannattelemaan.”

Olen samaa mieltä. Isohkon nenän päällä keikkuu helposti vaikka mitä!

Minulla on kaupasta ostettuja maskeja siltä varalta, että jos joku päivä, kun kotoa poistun, niitä tarttis!! Jos tarttis, se riippuu vähän paikasta. Ruokakaupassa käyn yleensä sellaiseen klo -aikaan, että ei pahemmin ruuhkaa ole. Yks päivä olin kyl keskellä päivääkin, mutta en oloani korona -uhatuksi tuntenut. Mutta voi se semmonenkin tilanne tulla. Ja tulee ainakin, jos kuulee, että kaupungissa on joku tartunnan saaneeksi ilmoitettu. Yhdestä tulee äkkiä kaks ja sit kolme ja jne! Varpaisillaan ja varovainen on pikkupakko olla!

Hyödynsin Marttaliiton sivuilta saatavaa maskin kaavaa. Ompelin ”iha ite”. Vielä on kesää jäljellä, joten kukkakankaasta tietysti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini