Uusimmat kuvat

vaalit tulossa

Maanantai 2.11.2020 klo 11:27


Kyllä se taas siltä näyttää, että vaalit on tulossa. Tulevat ehdokkaat nostavat esille asioita kuin näyttääkseen, että minäpä hoidan tämän ja tämän jutun. 

Tänään pisti silmiini facebookissa (Salo Foorumilla) tikun nokkaan nostettu tätä mieltä -kirjoitus. Otsakkeena oli "Koskikadun turhat valot".

Juttu ei pitkä ole, mutta kyllä siitä yksi kaupungin luottamushenkilö on aihetta sen verran saanut, että antaa ymmärtää ihan kuin vika olisi yksittäisen virkamiehen. Oikein on nimen ja puhelinnumeron kera työnnetty näkyville.

Minä en kovin usein kommentteja Salo Foorumille tai Salon Seudun Puskaradioon jätä, mutta jätän kyl, jos esille nostettu asia tuntuu väärältä tai epäoikeudenmukaiselta. Nyt tuntuu.

Liikennevaloista aina silloin tällöin tohkataan, varmaan muuallakin kuin Salossa, mutta ei kait niitä nyt yksittäinen virkamies määrää tai päätä. 

Minä heitin facebookkiin omat kommenttini, linkit mm. kaupunkikehityslautakuntaan ja asian esille nostaneelle luottamushenkilölle vinkkasin, jotta nosta asia esille lautakunnassa! 

Googletin, miten muualla toimitaan?

Googlettamalla löytyy aina vaik mitä.

Nooh, esim. Kuopion kaupungista löytys tämmöstä: https://www.kuopio.fi/liikennevalot# Kuopion liikennevalot, yleissuunnitelma 2030.

Missähän on Salo -cityn vastaava suunnitelma? Tuskin on yksittäisen virkamiehen työpöydällä, tuskin luottamushenkilöidenkään.

Tarttisko tehra jottain? Jotain muuta kuin ulista asiasta facebookissa?


Kommentit

2.11.2020 11:33  Marjatta

Huom!

Minä en ole tuleviin kuntavaaleihin ehdokkaaksi menossa!

Jos näillä sivuillani jotain motkotan tai tätä mieltä -palstalla, niin nämä eivät mitään vaalimainoksia ole!

2.11.2020 11:43  Marjatta

Luottamushenkilö, joka tänään facebookissa liikennevaloja moitti, hänestä en tiedä, onko tulevissa vaaleissa ehdokkaana vai ei, mutta on noita muutamia jo ehdokkaaksi lupautuneita itseään esille nostaneissa ollut, mm. tätä mieltä -palstalla.

Saa sitä nostaakin, mutta oikeista asioista!

2.11.2020 17:11  MäVaa

Salon liikennevaloje toiminta näyttä useinkin siltä, ett
valo vaihtu vihreäks kun korttelinmitalt ova kaistat autoi täys. Joskus ne toimiva lähes uskottavast fiksuste, mutt sitt välill ei oll niinku mittä järkke. Esim. kun kolmell suunnall ova punasten valojen takan ja misä on vihree nii siält e i kettä tull.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini