Uusimmat kuvat

sohasin taas!

Maanantai 25.1.2021 klo 21:11


Koronaa ei taltuteta strategioilla vaan rokottamalla!

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/koronaa-ei-taltuteta-strategioilla-vaan-rokottamalla/

Aamulla luin paikallislehdestämme, että hallitus jatkaa neuvotteluitaan koronastrategiasta maanantaina. Nyt on päivä edennyt ehtooseen ja saamme lukea, että hallitus varautuu ottamaan epidemiatoimet valtakunnalliseen komentoon. Oikein hybridistrategiasta puhuvat.

Pääministeri Marin on sitä mieltä, että toimenpiteiden ennakollinen kiristäminen on välttämätöntä, sillä ”riski epidemian kiihtymiselle on muuntovirusten vuoksi todellinen ja suuri.”

No juu, on se varmaan noinkin, mutta kyllä minun mielestäni hallitus saisi jo lopettaa. Saisi lopettaa nuo jatkuvat KoronaInfonsa.

Minä ainakin olen kyllästynyt kuulemaan ja kuuntelemaan jokapäiväisiä (melkein jokapäiväisiä) selityksiä siitä, mitä esteitä tässä maassa koronan leviämiseksi aiotaan tehdä ja mitä tekemättä jättää. Viimeisintä infoa on, että vielä ei tule liikkumisen rajoituksia, mutta uhkaillaan kyl.  Uhkaillaan jopa ulkonaliikkumiskiellolla.

Minun mielestäni koronaa ei taltuteta liikkumisen rajoituksilla, eikä eri paikkojen sulkemisella! Tauti taltutetaan vain ja ainoastaan sillä, miten on aikaisemmatkin taudit taltutettu. Korona taltutetaan rokottamalla.

Voimme kansallisesta rokotusohjelmasta itsekukin tarkistaa millaiset piikit olemme jo saaneet. Jos sinut on rokotettu, niin et sairastu kurkkumätään, et hinkuyskään,  et polioon, vesirokkoon jne.

Huomasitko, mikä em. ohjelmasta puuttuu?

Sieltä puuttuu koronarokote!

Senkö takia se puuttuu, kun rokotetta ei ole vielä kaikille annettavaksi?

Senkö takia meillä tohkataan kaikesta muusta: rajoituksista ja paikkojen sulkemisista, etätöistä ja etäopetuksista?

Ja jos se rokotteen saaminen nyt niin takkuilee, kun siitä kerrotaan, niin eikö se vähäkin jakelu ja piikittämisen järjestys olisi mietittävä uudelleen? Esimerkiksi siten kuin edellisessä puheenvuorossani salolaisen lääkäri Jari Vainion ajatuksina esitin.


Kommentit

25.1.2021 22:38  TämmöstTälläsi

Mua ja muutamaa mutakin risoo niiiin sanonko kuin, näitten hallitusmimmien jaarittelut. Puhutaan - twiitataan - taas palaveri - taas twiitataan - ja mietitään ja vähä jo uhkaillanki jos ei ni jos sit näi. ???? Mä en käsit näit päätöksi, ett rajoi 'suljeta' ja seuraavan päivän uutisoida, lentoyhtiöt palauttava lentovuoroi ja just niihi koronamaihi. Tänäpä jottai lentoi palautetta Venäjän suuntaan. Ja kuin pali meitti on tääll Suamess, ku olla koht vuasi eletty lähes täyttä kotokaranteenia, ku toiset kulkke sinne tänne ja etenki noi muhalt kotosi olevat tyäpörukat. Rokotteet ova tiäs misä, ei pystyt toimittama yms viivettä! Pare ku lakka fundeeramast, ku tämä tähre jää meilt ikääntyneilt tavallas elämä elämätt ja ku vuassi ei enä liiemmält oll jäljell.

25.1.2021 23:11  Marjatta

Juu. Tänään tuli meikäläisenkin mitta täyteen. Koht ollaan vuosi oltu varppasillas. Jo saisi loppua semmonen ja saisi loppua myös kaikenmaailman selitykset.

HallitusNaiset kun kaikkea keksivät, niin saisivat keksiä, millä keinolla he voisivat tukea suomalaista koronalääkkeen kehittämistä. Onhan sitä saanut lukea, että "Sanna Marinin hallituksen jakamat avokätiset koronatuet tyrmistyttävät - Rahaa on niin, että ranteita pakottaa?

Antaisivat nyt vaan sitä rahaa myös Kuopioon!
https://yle.fi/uutiset/3-11728454


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini