Uusimmat kuvat

kysymyksiä hallitukselle

Keskiviikko 27.1.2021 klo 13:24


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/kysymyksia-hallitukselle/

Paikallislehdestä (Salon Seudun Sanomat) luin korona -asiaa ja ihmettelin otsaketta ”Ennakointi korostuu päivitetyssä strategiassa.” Ja sitten kerrottiin mm. eri tasot.

Ykköstaso: Kaikki leviämisvaiheen toimenpiteet on otettava täysimääräisesti käyttöön leviämisvaiheessa olevilla alueilla!

Kakkostaso: Kaikkien alueiden tulisi ottaa käyttöön leviämisvaiheen suositukset.

Kolmostaso: Edellisten lisäksi otettaisiin käyttöön poikkeusolot ja liikkumisrajoitukset.

 

Uudemman kerran nostan esille edellisen puheenvuoroni. Eikö päämäärän pitäisi olla se, että kansalaiset saavat rokotteen ja siitä suojan, jotta elämämme palaisi edes jollain lailla aikaan ennen koronaa!

Mutta kun sitä rokotetta ei nyt sitten ole niin paljon ja niin nopeasti saatavilla kuin tarvittaisiin, niin senkö takia kerrotaan vain em. tasoista?

Jos ja kun tuo kolmostasokin tuolla uhkana nyt keikkuu, niin kysynpä: onko hallitus miettinyt strategiatasonsa numeroa neljä?

Jos ja kun koronauhkapilvet mitä ilmeisemmin kevään 2021 kuntavaalien aikaan leijuvat em. tasonne kohdassa kolme, niin miten luulette, että ehdokkaat pääsevät ”turuille ja toreille” esittäytymään? Entä miten kansalaiset äänestämisestä suoriutuvat?


Kommentit

27.1.2021 15:42  MääKylält

Mun miälest tämmöset taso-määritykset sekottava koko koronan hoidon maakunniss eli sh-piireiss entisestäs. Marin - Kiuru ja THL pitävät hallituksen lisäks kokouksi ja puhuva ja sopiva hienoill uusill nimikkeill kaikki miten hoituu hommat. MUTTA onko tehty mittä sen ette, kuka otta ohjat kässiin ja jakaa tehtävät seuraavill ja valvota, ett alkaa tapahtuma. Ett kaikk rokotteet on siäll misä on sovittu ja rokotuspaikat rokottajineen valmiudessa. On tää nii tämmöst - sähläämist .

27.1.2021 15:46  MääVaaViäl

Ja ku täsä olla koht vuasi olttu nii kurinalasest lähes täyrellist 'kotokaranteeni' nii ei luulis tarttevan mittä kovan luokan tasorajoittei, ku ei Salos ja lähiseudull ol monttaka tapaust ollu kaikkinensa. Sitte on eri, jos päivittäin alka olema kymmeni tartuntoi. Toivottavast ei simmost aikka tulisis.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini