Uusimmat kuvat

Paikulla pääsee?

Maanantai 1.3.2021 klo 20:45


Alle 70-vuotiaiden riskiryhmäläisten rokotukset alkavat Salossa tiistaina

https://www.sss.fi/2021/03/alle-70-vuotiaiden-riskiryhmalaisten-rokotukset-alkavat-salossatiistaina/

Tuon linkin takaa löytyy viimeisintä tietoa salolaisten koronarokottamisista. Paperisen salkkarin tilanneet saavat nuo infot huomenna. 

--

Minä ja moni muu on motkottanut Saktaan menoa, pääsyä, sillä onhan se todella hankalassa paikassa. Nyt on em. lehteen lisätty kulkuinfo:

Salon joukkoliikennepalvelu Paikulla pääsee lähelle Karjalankadulla sijaitsevaa Saktan rokotuspistettä. Lähin pysäkki on Hakastaronkadulla, ja sillä pysähtyvät Paikku-linjat 1, 3, 520A ja 520C. Paikussa on voimassa ilmainen kahden tunnin vaihto-oikeus, joten kertalipun hinnalla rokotuspisteelle asti pääsee myös kaikilta muilta Paikku-linjoilta.

Siis Paikulla pääsee. Mihin?

Onhan tuosta nyt vielä matkaa vaikka kuinka paljon! Noinko vaan sitä mennä kipitetään Hakastaronkadulta Karjalankadulle ja Saktan pihalle! Siitä sitten sisälle saakka!

Kyllä nyt on niin, että rokotuspaikasta päättäneet eivät ole yhtään ajatelleet kaupunkimme huonosti liikkuvia asukkaita! Ei yhtään!


Kommentit

4.3.2021 10:56  Marjatta

Onko Sakta hyvä rokotuspaikka? SSS 4.3.2021

Viimeisin lehtijuttu näkyy ylhäällä vasemmalla!

4.3.2021 21:02  KyliltKuuluu

Tuo Sakta on siis suurell osall tuntematon paikkana ja pääsy sinne jopa kaupunkin alueell ilma auto olevall aikamoine ponnistus. Samaten mahtavak kaikk äärialueilt viitti edes lähte sitä rokotust hakema, kun ei kaikkite olemass olostaka ei kaupunkill ol tiatto ollu, ku rokoteannoksi tilatti liia vähä !!! Ja meitti 70-79 vuatiai onki sitt aika paljo, ett on heitill urakka meitti pistellä. Yhre bensa-firman mainos slougani noudattamall "yhre pistospaikan (pysähdyksen ...) Salo aiko selvitä koko väestömääränsä rokottamisest ???

4.3.2021 21:22  Kuntalainen

Kyllä tässä moni vanha ihminen naapuriapua tarvii, sillä kyllä taksilla kulkeminen maaseudulta odotuksineen kaikkineen maksaa makeita. Kuulin, että Lohja antaa rokotuksen myös vanhoissa kuntakeskuksissa. Lohja se taitaa olla ikäystävällinen. Ihmettelen, miksi Salossa kaikki tehdään asiakkaalle niin kauhean vaikeaksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini