Uusimmat kuvat

Taudin määritystä!

Torstai 27.5.2021 klo 14:36


Aina silloin tällöin melkein pelästyn, kun huomaan, etten muista jotain äskeistä. Saan pinnistellä kukkien, kasvien nimissä, lähinnä niiden, joita olen just jonkun pihalta tai kasvihuoneilta kotiini tuonut.

Uusien ihmisten tapaaminen on ihan mukavaa, mutta heidän nimiensä mieleen painaminen ei ole. Ne nimet vaan kummasti katoavat! Johonkin. Nousevat mieleen viiveellä tai eivät lainkaan.

Vuoden takaisista tapahtumista en paljon mitään muista, toki koronakurimuksen, mutta otetut valokuvat kertovat sentäs jotain. Että mitä tässä nyt oikein tapahtunut on. Toki pinnistelemistä on näissäkin, kun kaikissa ei ole päivämääriä näkyvillä. 

Mutta, mutta nou hätä:  Joku – en muista kuka – on hyvin tiivistänyt, mitä tällaiset pienen pienet muistamattomuudet oikeasti ovat. Eivät ne ainakaan dementiaa ole. Eivät vielä. Ei sekään, jos olet avaimesi hukannut tai silmälasit tai rahakukkaron. Sitten se vasta koko pirun lykkää, jos et tiedä mitä avaimella tehdään, mitä silmälaseilla ja mihin rahakukkaroa tarvitset!

Ai että helpotti! Jos olet päästäsi samassa tilanteessa kuin minä, niin helpottanee tuo tieto Sinuakin!

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/taudin-maaritysta/


Kommentit

28.5.2021 15:15  MammaKylält

Kyll helpotta ! Tutui oirei, pääsevä ain välist yllättämä. Juur ko meinas jotta sano toisell, nii hm-mm mikä se ol sillo siäll tai tuall. Suvireisuist ku toine alka selittämä, ett sillo siäll oli simmonenki ja jne. Mää tiätenki muistan sen toisel tappa ja eri aikkanki se ol. Onneks on jokasest n. 25 reissust ympäri Suamee valokuva-albumit, n 20 albumi ja 300 kuva kussaki, kuvat ovat päivitetty aikanas ja niiss kerrota tarkkaste, mitä missä ja milloin. Siält on hyvä tarkista, miten asja oli ja mä usse sitt sen oikke muistin. Hah!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini