Uusimmat kuvat

jatkoa eiliseen

Torstai 23.9.2021 klo 13:00


Jatkoa, lisuketta, ihmettelyä eiliseen:

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2021/09/22/39171

He salolaiset, jotka Tunnin Junaa ovat puoltaneet ovat antaneet ymmärtää, että junan kyytiin nousijoita tulee Salosta entisestään lisää ja että se on vallan fantastinen juttu. Siis tunnin juna -hanke. 

Mun mielestä tuo puitten kuormausraiteiden uusinta antaa ennemminkin sen kuvan, että tulevaisuudessa puut ovat tärkeämmät kuin junamatkustajien päivittäiset oman auton parkkipaikat. Niitähän tuolla asema-alueella tarvittaisiin. 

Ei siis tulevaisuuden parkkipaikka -varauksia, eikä kukaan ole vissiin miettinyt, ei ole halunnutkaan miettiä, mihin muualle radan varteen Turusta Saloon tultaessa puitten säilyttämis- ja kuormaustarve sijoitettaisiin. 

Jos puut ovat nyt täytyy tehdä -listalla, niin minä ymmärrän, että entistä selkeämmin se kertoo tulevaisuudesta ja siitä, että tunnin juna tulee ajamaan ohi Salon aseman ja laulaa iloisesti mennessään, jotta Bye Bye Baby (Euroviisulaulumme 1994).

https://www.sss.fi/2021/09/salon-rautatieasemalla-uusitaan-kaksi-puunkuormausraidetta-%E2%80%89remontin-hinta-puoli-miljoonaa-euroa/


Kommentit

23.9.2021 13:19  Marjatta

Lehtiuutinen kertoo, että on Salon kaupunki jotain kyl toivonut. Mm., että rautatieaseman kohdalle saataisiin alikulkutunneli ja pysäköintipaikkoja Meriniityn puolelle.

VoiVoi. Tuossa tapauksessa olisi pitänyt toivominen unohtaa ja sanoa suoraan, jotta me vaadimme!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini