meil infotaan

Torstai 14.10.2021 klo 12.38


11.10.2021 Salon Seudun Sanomissa oli ilmoitus Salon kauppakamariosaston syyskokouksesta. Se pidetään 27.10.2021 IoT Campuksella. Ilmoitus kertoo, että kamarilaisille annetaan infoa Salon strategiatyöstä, sotesta ja sen vaikutuksista Salolle. Strategiaa valottaa valtuuston puheenjohtaja Heikki Tamminen ja sotea vt. sotejohtaja Anneli Pahta.

Minä en ole kauppakamarikokoukseen menossa, en sellaiseen kamariin edes kuulu, mutta ehkä siihen kuuluu muutama luottamushenkilöistämme. Toivoisin, että em. kokoukseen menijä lainaisi jostain rollaattorin ja kävelisi sen kanssa hiljaa hissukseen linja-autoasemalta IoT Campukseen. Tulisi siinä sitten testattua millaiseltä reitti tuntuu. Voisi siinä sivussa kuvitella onko tuo huonojalkaiselle liikkujalle kovinkin lähellä cityn keskustaa, helpon ja esteettömän matkan takana. Siis tuo Campus. 

Miksi tuollaista matkan tekoa ehdottelen? Nooh, ihan vaan siks, että kokoukseen osallistuville varmaan mainostetaan, miten Campuksesta tulee älykkäänn tulevaisuuden teknologiatoiminnan lisäksi tulevaisuudessa myös vanhusten HoivaKoti.

Tuskin Tamminen ja Pahta tuosta asiasta tuppisuina olisivat!

Ja voisi tässä samaan syssyyn kysyä, jotta milloin ihan tavallisille kaupunkilaisille pidetään em. tyyppisiä infotilaisuuksia.

  

 

 


Kommentit

14.10.2021 12.45  vanhusten puolesta

Valtuuston puheenjohtaja ja vt. sotejohtaja tuskin toivettasi toteuttavat.

14.10.2021 12.50  Veronmaksaja

No he kai hehkuttavat tulevan Campuksen ja hoivakodin puolesta tietenkin.
Kuten sanot, milloin tavallisille kaupunkilaisille pidetään ns. kuntalaiskuulemisia.
Olisi tarpeen kuulla kuntalaisten mielipiteitä, sillä heidän verovaroillaan kun kaupungin toimintaa rahoitetaan.

14.10.2021 13.01  Marjatta

Ykköskommenttiin totean, jotta noin taitaapi käydä!

Ja kakkoseen: Lapsiparlamentti meillä näyttää toimivan, mutta vanhusten puolesta ei oikein mikään. Vanhusneuvostokin on kuin kuollut! Asetan toiveita uusiin hiljan valittuihin jäseniin! Puhtia persuuksiin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini