kuntajohtajien vaihtoviikot

Torstai 3.3.2022 klo 13.18


https://kuntalehti.fi/uutiset/kuntajohtajia-tulee-ja-menee-varsinaiset-vaihtoviikot-kaynnissa/

Kuntalehden arkiston perusteella ainakin Enontekiöllä, Hailuodossa, Huittisissa, Iissä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Kaavilla, Kinnulassa, Kustavissa, Liedossa, Orimattilassa, Padasjoella, Pomarkussa, Pyhtäällä, Pyhärannalla, Raahessa, Saarijärvellä, Salossa, Sodankylässä, Tervossa ja Utsjoella kuntapäättäjät ovat saaneet alkuvuoden aikana joko ottaa vastaan entisen kunnan- tai kaupunginjohtajan eroilmoituksen tai valita uuden johtajan.


Kommentit

3.3.2022 15.09  Marjatta

Salossa Nissiseltä odotettiin paljon. Minä ainakin ja moni muu. Hallinnon kompastelut olisi pitänyt saada kuriin. Ja sitten se, ettei joka mutkassa kumarrella ja kiemurrella Turkuun päin. KuntaliitosSalon päätöksentekokin (kaikkine virkamies- ym. valmisteluineen) pitäisi saada pois vanhan Salon aikaisesta muotista.

4.3.2022 15.37  YksMammast Kylält

Sillo vanhan hyvän aikan kaupunkin- tai kunnanjohtaja ku valitti, nii hää oli virassaan eläkeikkä saakka, ellei sitt ite haken jonkkus toisse paikka. Ei heitti kaiket kunnavirastoss tai kaupunkitaloill sillo yrmitty. Viime vuosinn tämmöst virkamiestenki hiillostamist on ilmenny. Hullumaisint on ett siihe liitty nii julmetu suure rahakorvaukse, jos saara ite irtisanoutuma luattamuspulan takii. ymmärrän selkeän virkavirheen, mutt en tämmöst.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini