laskut ja kylkiäiset

Perjantai 6.5.2022 klo 15.52


Tätä päivää on, että moni saa laskuja sähköpostiinsa. Se sopii. Se sopii myös minulle.

Se, mistä en tykkää on, kun sähköpostiin tullutta laskua tulostaa ja siinä sivussa joutuukin tulostamaan kaikennäköistä kylkiäistä. Tarkoitan tässä laskujen etusivuille työnnettyjä laskuttajafirmojen mainoksia. Niitä on ja ne ovat mokomat useimmiten vielä värillisiä.

Ihan vaan kysyn: Eikö niitä mainoksia voi työntää laskun sivulle viimeinen? Ja niin selkeästi, että kun laskun tulostat, sitä mainososuutta ei tarvitse tulostaa.

Mappiin minä vielä laskujani talletan.

Olenko jo niin muinaismuisto -tyyppi, että olen tässä asiassa mielipiteeni ja ihmettelyni kanssa yks ja ainut tässä valtakunnassa?

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/laskut-ja-kylkiaiset/


Kommentit

9.5.2022 11.07  TämmöstTänäpä

Mä ole vastaranna kiiski ja en ol hyväksyny nykymaailman trendi, ett kaikk ihmiste asjoitte hoitamise lykätäis tonne/tänne digi-maailmaha. En kertakaikkia hyväksy. Niinkaua jotenki pelittäis ku ite viäl ole eres tämmösis järjisän, mutt mitä sit ku alka tilttama muistin ym toimintoje kanss. Entä tämä joku ihme ICT-aloje lakko ja sen mahdoll. vaikutukse ja voi tulla näitte epävakaste aikojenki seurauksen vaikka mitä häiriöö ja haittaa ihmeelliseen nettimaailmaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini