sote -johtajaa haetaan

Maanantai 16.5.2022 klo 14.31


Kaupunginhallitus 16.5.2022 ja yksi asia:

SALON KAUPUNKI HAKEE SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUIDEN JOHTAJAA Työhösi kuuluu sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialan (vanhus-, sosiaali - ja terveyspalvelut) johtaminen ja kehittäminen valtuuston asettamien päämäärien sekä strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi yhteistyössä kaupunginjohtajan ja luottamushenkilöistä muodostettujen toimielinten kanssa. Toimit esittelijänä sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuun siirtyessä hyvinvointialueille 1.1.2023 tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää ymmärrystä hyvinvointialueuudistuksen käytännön toimeenpanosta ja sen vaikutuksista alueelliseen ja paikalliseen palvelujärjestelmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää vahvaa sote-alan toimintaympäristön tuntemusta sekä hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja -talouteen. Odotamme sinulla olevan sote-lainsäädännön osaamista. Toivomme, että omaat näkemyksen tulevaisuuden sote-palvelujen järjestämisestä niin paikallisesti kuin laajemmallakin alueella sekä tunnistat digitalisaation mahdollisuudet toimialallasi. Tasapainoisen ja taloudellisesti kestävän palvelurakenteen kehittäminen ja palvelujen toteuttaminen uudistuvin keinoin sekä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon integraatio ovat niitä tulevaisuuden haasteita, jotka odotamme sinun ottavan toteutettavaksesi. Eduksi katsotaan käytännön kokemus hyvinvointialueuudistuksen toimeenpanoon osallistumisesta, sekä näyttöön perustuva kokemus hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimintakentästä.

Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Olemme savuton työnantaja.

Kokonaispalkka on 7044,82 euroa kuukaudessa.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virkaehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa jne: https://salo10.oncloudos.com/kokous/2022286-3-28076.PDF


Kommentit

16.5.2022 14.38  Marjatta

On se niin hianoo tällaisia esittää:

"Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme.",

mutta minun mielestäni "joka päivä parempi" -hokeman voisi jo arkistoida, unohtaa, siirtää jonnekin pois silmistä, pois mielestä!!

16.5.2022 19.21  Mammast Kylält

Jaa-ah. Pitkä on lista, mitä kaikkee Salon sote-johtajalt edellytettä ja se, mitä kaupunk hänell sitt tarjoo palkan lisäks. Onkohan paljonki innokkait hakijoi - jonoks saakka - vai ei. Saloss vaa samat sanat helisee vuadest toisse eikä mittä havainto paremmist päivist, ainaka meill jokka elämän takakaarret jo kiärretä enne sitä loppusuoraa. Hallituski kaikki hoivasäädöksi laatii, mutt ei ne aut, jos ei kaupunk toteut.

17.5.2022 20.13  Pettynyt äänestäjä

Niinpä. Tuo on jo vanha virsi, että "joka päivä parempi Salo", sen voisi jo haudata, koska sitä ei Salo todella ole.
Pitäisi jalkautua ja kysyä kuntalaisilta, mitä he haluavat, eli mitkä heidän toiveitaan olisivat kaupunkia kehitettäessä. Ja kirjata nämä tavoitteet ja käyttää niitä kaupunkia kehitettäessä. Mutta ei, näin ei tehdä. En ole aikoihin kuullut tai havainnut mitään kuntalaisten kuulumisia.
Mutta toisaalta, jos kuntalaisilla jotain toivomuksia olisikin, tekevät päättäjät aivan toisin, eli juuri sitä mitä esittelijä ehdottaa.
Yksi hyvä esimerkki on tämä tunnin junan hehkuttamisen, joka on täysin tuhoon tuomittu hanke. Sen puolesta ei ole puhuneet kuin päättäjät, eikä heistäkään kaikki, ja tietenkin ne viranhaltijat, jotka tulevat Turun suunnasta ja maksavat veronsakin muualle.
Tyytyväiset asukkaat, onnellinen kaupunki.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini