salolaisesta viestinnästä

Keskiviikko 25.5.2022 klo 19.16


Ulla Järven tätä mieltä -kirjoitus oli Salon Seudun Sanomissa 22.5.2022. Juttua et voi lukea, ellet ole em. lehden tilaaja. Mutta nou hätä. Minä googletin, löytyiskö se jostain. Löytyipä hyvinkin. Tässä linkki: 

https://ullajarvi.blogspot.com/2022/05/mielipide-viestinta-on-tahtolaji-myos.html 

Olen samaa mieltä Ullan kanssa. Kyllä tuo viestintä tahtolaji on. Voi olla, että muuallakin Suomessa, mutta salolaista meininkiä ei nyt ainakaan kehua voi.

Kantelun minä tuollaisesta tekisin. Joku on jättänyt hommansa hoitamatta! Kukahan??

 


Kommentit

25.5.2022 19.24  Sivujasi Seuraava

Onpa järkyttävä juttu.

25.5.2022 22.41  Marjatta

Kuntalaki 29 §

Viestintä
Kunnan toiminnasta on tiedotettava asukkaille, palvelujen käyttäjille, järjestöille ja muille yhteisöille. Kunnan tulee antaa riittävästi tietoja kunnan järjestämistä palveluista, taloudesta, kunnassa valmistelussa olevista asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä, tehdyistä päätöksistä ja päätösten vaikutuksista. Kunnan on tiedotettava, millä tavoin päätösten valmisteluun voi osallistua ja vaikuttaa.

Kunnan on huolehdittava, että toimielinten käsittelyyn tulevien asioiden valmistelusta annetaan esityslistan valmistuttua yleisen tiedonsaannin kannalta tarpeellisia tietoja yleisessä tietoverkossa. Kunnan on verkkoviestinnässään huolehdittava, että salassa pidettäviä tietoja ei viedä yleiseen tietoverkkoon ja että yksityisyyden suoja henkilötietojen käsittelyssä toteutuu.

Viestinnässä on käytettävä selkeää ja ymmärrettävää kieltä ja otettava huomioon kunnan eri asukasryhmien tarpeet.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini