Uusimmat kuvat

Kurjat, kurjat!

Lauantai 17.9.2022 klo 16:01


Salon Teatterissa Johanna Parkkisen ohjaamalla puheteatteriversiolla Kurjat on tänään 17.9.2022 ensi-ilta.

Olen teatterin jäsen ja minulla oli mahdollisuus esityksen katsomiseen jo 13.9.2022.

Kaunis kiitos siitä.

Olin ennakkoesityksessä, mutta ei siinä mitään harjoittelemisen makua ollut. Ihan täydelliseltä esitykseltä se jo tuntui.

Kolmen tunnin kestokaan ei häirinnyt, vaikka pitkään paikallaan istuminen ei ole enää ainakaan mun juttu. Takamus puutuu ja jalat, mutta nyt en edes huomannut sellaista häiriötä.

Ohjaaja on minun mielestäni saanut lukumäärältään todella ison näyttelijäkaartin toimimaan taidokkaasti ja sujuvasti. Näyttelijöiden tulkinta roolihahmoistaan oli vahvaa, mutta kun piti olla hienovaraista, niin se oli myös sitä. Ja näytelmän kohtaukset, tilanteet, ne kyl etenivät tyylikkäästi ja katkeamattomasti. Ikävät tapahtumat tuntuivat, mutta eivät niin, että niistä olisi tullut paha olo tai paha mieli.

Näyttelijöistä jäi erityisesti mieleen, tottakai, pääosan esittäjä Arto Lindholm. Hän oli oikein hyvä. Otso Lapila, Jyrki Nurmi, Mikko Polojärvi, Satu Dahlberg, Sara Dahlberg ja Jerry Sarlin jäivät myös mieleen ja lapsinäyttelijät Eedla Höglund ja Maija Härkönen. Ei ole mitään valittamista muidenkaan suorituksesta.

Lavastuksesta tykkäsin ja puvustuksesta. Ja ihan mukavalta kuulosti sekin, kun musiikki oli liveä.

Esitys ei ollut sitä, mitä alunperin ajattelin. Että saattaisi olla kurjaa, surullista tai raskasta seurattavaa. Sitä tuo ei todellakaan ollut. Kannattaa mennä katsomaan!

https://www.salonteatteri.com/kurjat


Kommentit

17.9.2022 16:15  Marjatta

Laitanpa nyt vielä tämänkin:

VÄLIAIKATARJOILUT
Salon Teatteri ja Vuohensaari tiivistävät yhteistyötään! 1.9.2022 alkaen Salon Teatterin väliaikatarjoiluista vastaa Vuohensaaren kahvila-ravintola. Kahvio palvelee nimellä Teatterikahvila LaRa ja on avoinna esitysiltoina tuntia ennen esitystä sekä väliajalla. Voit tilata väliaikatarjoilut etukäteen Vuohensaaren sivuilta löytyvällä tilauslomakkeella ja maksaa tilauksesi kahvioon ennen esityksen alkua. Etukäteen maksetut tarjoilut löytyvät lämpiöstä valmiiksi katettuina väliajan alkaessa. Ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini