aiheellist ja riittävää..

Torstai 27.10.2022 klo 17:40


No jaa. Hallitus on ollut tyytyväinen:

Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto merkitsee liitteen mukaiset tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen johdosta annetut selvitykset ja vastaukset tiedoksi ja toteaa lausuntonaan, että esitetyt toimenpiteet ovat olleet aiheellisia ja riittäviä.

Läpi nuo lukaisin, mutta taas kerran tuli olo, että vähän samaa menoa ja meininkiä tämä on kuin eduskunnan kyselytunnilla. Yhdet kysyy ja toiset vastaa. Kysymykset ovat, saattavat olla hyvinkin aiheellisia, mutta ovatko saadut, annetut vastaukset. Ovatko todella riittäviä?

Eduskunnan kyselytuntia moni seuraa huvin vuoksi, mutta tällaiseen arviointikertomukseen annettuja vastineita ei huvi -tai millekään muullekaan osastolle voi kirjata. Kunhan-jotain-on -tyyli ei selvitä!

Yksi esim.

Tarkastuslautakunta pitää tärkeänä, että edunvalvontapalvelut ovat jatkossakin saatavilla Salossa lähipalveluna ja että toimintaan varataan riittävät resurssit. Ennakoitavissa on asiakasmäärän kasvu entisestään.

Vastine: Tarkastuslautakunnan huomio on tärkeä, sillä edunvalvonta-palveluiden tuottaminen Salon kaupungin toimesta varmistaa sen, että palvelu on lähellä salolaisia. Palvelun saavutettavuus on merkittävä arvo edunvalvonnan asiakkaille. Asiakasmäärän kasvun vuoksi resurssien lisäämistä tulee tarkastella lähitulevaisuudessa.

Ei tuo mikään vastaus tai vastine ole! Ei minun mielestäni. Tuo on seliseliä. Jos jotain aiotaan ja halutaan tehdä, niin viimeisen lauseen pitäisi kuulua näin: Asiakasmäärän kasvun vuoksi resurssien lisääminen otetaan tarvittavin muutosehdotuksin esille lähitulevaisuudessa.

--

Olink mää taas ilkkiä? Olin vissiin!”


Kommentit

27.10.2022 17:51  Marjatta

Vanhustenhoidon osalta joku virkamiehistä, -naisista olisi voinut vastata tähän: "Paikkoja tarvitaan myös jatkossa lisää, joten hyvinvointialueen valmistelussa tulee pyrkiä vaikuttamaan myös Salossa sijaitseviin hoivapaikkoihin."

Esim. mitä ja milloin on jotain tehty, miten ja mitä tahoja on vaikutettu!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini