Uusimmat kuvat

leikkimökin käyttö

Keskiviikko 2.11.2022 klo 16:16


Mitä käyttöä sinä olet keksinyt vanhalle leikkimökille? – SSS etsii esimerkkejä ja haastateltavia

 

No nyt tuli hauska uutinen. Tai juttu!

Jos pihassasi on leikkimökki, jota lapsesi eivät enää käytä, niin mitä käyttöä olet mökille keksinyt. Onko siellä auton renkaat tai jotain muuta?

https://www.sss.fi/2022/11/mita-kayttoa-sina-olet-keksinyt-vanhalle-leikkimokille-sss-etsii-esimerkkeja-ja-haastateltavia/

Tämän tekstin lainaan tähän ihan sellaisena kuin se lehdessä on:

Salon Seudun Sanomat tekee jutun siitä, millaisilla eri tavoilla salonseutulaiset käyttävät vanhoja leikkimökkejään. Etsimme sitä varten esimerkkitapauksia ja haastateltavia, joten jos sinulla on omaperäinen tapa käyttää vanhaa leikkimökkiä, kerro siitä meille: toimitus@sss.fi. Jos suostut haastateltavaksi, lisää mukaan myös yhteystietosi.

--

Mun pihassa on leikkimökki. Pieni ja sievä. On ollut pihapiirissä varmaan jostain 50 -luvulta lähtien. Isäni teki ensimmäisen ja kun se muutama vuosi sitten alkoi osoittaa romahtamisen merkkejä, teetin tilalle uuden. Ihan samanlaisen. Kiitos vaan kirvesmies -taitaja Erkille!

Ei ole sisällä auton renkaita, eikä mitään muutakaan sinne kuulumatonta. Sisällä on pienille lapsille sopivaa. Ja ihan on tarpeellinen mökki. Onhan mulla noita pieniä lapsenlapsia tällä hetkellä iso joukko ja lisää tulossa!

--

Vanha mökki näkyy tässä kuvassa:  

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/2056275 

Ja mitäkö kaivettiin?  Ei ainakaan leikkimökille uutta sokkelia. Mutta hulevesille kaivettiin reittiä, etteivät sadevedet pihalle lorota! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini