parhaat arvioinnit

Lauantai 12.11.2022 klo 18:28


Pistipä tällainenkin uutinen silmiini: 

Hämeenkyröllä ja Hyvinkäällä parhaat kuntien arviointikertomukset

https://kuntalehti.fi/uutiset/hameenkyrolla-ja-hyvinkaalla-parhaat-kuntien-arviointikertomukset/

No sitten tietysti uteliaana, eikun tiedonhaluisena hain esille kehutun Hyvinkään. Se on tässä: https://www.hyvinkaa.fi/contentassets/2c446ddad1bf461db5d42891d89e9d5d/

Ja tässä on Salon kaupungin arviointia: https://salo.fi/wp-content/uploads/2022/06/2021-tarkastuslautakunnan-arviointikertomus.pdf

Ei salolaisten arviointi mitään nynneröintiä ole ollut, mutta näitä samoja asioita, joita hyvinkääläiset ovat esille nostaneet, näitä saisivat myös salolaiset tarkastuslautakunnan jäsenet miettiä ja ottaa ohjelmistoonsa! 

Tällaista hyvinkääläisten sivuilta:

"Osa arviointikertomuksen 2020 johdosta annetuista lausunnoista oli epäselviä eikä niistä käynyt ilmi, tullaanko toimintoja kehittämään tarkastuslautakunnan antaman suosituksen suuntaisesti vai ei.

Tarkastuslautakunta tulee tekemään kattavamman jälkiseurannan arviointikertomuksen suositusten vaikuttavuudesta seuraavassa arviointikertomuksessaan. Tuolloin voidaan jo arvioida sellaistenkin suositusten huomioon ottamista, joiden kohdalla se ei tätä arviointikertotomusta laadittaessa ollut mahdollista."


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini