uuteen vuoteen 2023

Lauantai 31.12.2022 klo 19.50


Kuva vuodelta 2008. Siinä vuoden viimeinen päivä ja Salon torilla tapahtumaa. Taisi olla sen kunniaksi, että seuraavana päivänä käynnistyi kymmenen kunnan kuntaliitos ja tuli tämä ISO Salo. jota jotkut suursaloksikin kutsuvat.

Entäs huomenna? No huomenna syntyy tai synnytetään vielä Saloakin suurempi alue. Huomenna meillä Varsinais-Suomessa käynnistyy Varha, muualla päin Suomea jonkun muun nimisenä. Se on tämä tämän hallituksen todella, todella huonosti valmisteltu sotepe -hyvinvointialueiden toiminta. Mutta minkäs teet, eduskunta on tuon hyväksynyt.

Kun palvelut ja toiminnot takkuilevat, aika paljon jo ensi viikolla, niin hallitus kyllä osaa niitä selitellä. On varmaan jo konseptit puolvalmiina siihen, mitä kerrotaan. Ja oppositio tulee jälkiviisastelemaan.

Mutta: kun on tarpeeks kulunut aikaa, niin hekin, jotka nuo tulevat muutokset niin-niin asiantuntevan viisaasti hyväksyivät, hekin kyllä joutuvat vielä toteamaan, että aika paljon enemmän aikaa olisi tarvittu käytännön toteuttamisten miettimiseen.

Mutta: kaikesta huolimatta oikein hyvää uutta vuotta 2023! Yritetään pysyä terveinä!


Kommentit

1.1.2023 17.46  Ikäihmise Rutina

Tää Varha, mikä lie, on samalaine hätäsest laarittu, erellise jälkkilt vähä parsittu,niinku monet aiempien hallitusten tekemise, mainiten taksiluvat ja -kuljetukset,joita jouduttu korjaamaan. Täst tule simonne Marini-sotku,ett varjelkkos vaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini