ei kaffet labrareissu jälkke

Lauantai 7.1.2023 klo 23.15


Salon pääterveysaseman kanttiini on suljettu toistaiseksi 

Kanttiini suljettu. Siis tämä kanttiini, jossa on päivittäin käynyt 100-150 asiakasta.

Ketkä kärsivät? No ainakin he, jotka labra -reissunsa jälkeen ovat pruukanneet pysähtyä kanttiinissa kaffeella. 

Yksi selite kanttiinin kiinnioloon on tässä:

"Varhasta ei ole pystytty toimittamaan nopealla aikataululla uutta kassajärjestelmää." 

Minusta tuollainen selitys on enemmän kuin nolo. Ihan niinkuin Varsinais-Suomen hyvinvointialue olisi käynnistetty ykskaks yllättäen ja lyhyellä varoajalla. Onhan tätä jo jonkun aikaa hoettu: https://vshyvinvointialue.fi/ 

Tässä Varhan sivut 1.1.2023 lukien https://www.varha.fi/fi . Slogan on komee: "Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä" 

Nooh, olihan tuo slogan Salossakin aikamoinen 1.1.2009, kun kymmenen kunnan kuntaliitos käynnistyi. Salo on enemmän! Sitä meille tolkutettiin. Saas nähdä, miten Varha tulee pärjäämään!


Kommentit

7.1.2023 23.30  Sivujasi Seuraava

Olen samaa mieltä. Porukat ovat kokouksia ja palavereja pitäneet, mutta tuollainen tarve on jäänyt tarvelistoilta pois! Ei hyvä. Jonkun moka ihan selvästi.

8.1.2023 11.37  MaaseuruMammast

Ei tull kellä miäle, kui monet käy labrass ilma aamusyämist kokeitten takia, ja sitte päässe kanttiiniin kaffell. Aika tyhjä olo on heill ny. Tutun perheess kävi näin. Ei ottane fölisäs mittä eväst, ku luattivat kanttiiniin. Oli viäl hiukka heikko oloki tullu, eikä appu ollu. Juoma-automaattika ei pelittäny!!!!! Kovi ontue lähtee tää hyvinvointialueen uuristus liikkeell. Kokouksiss istuvill ja päättävill ihmisill on hyvi kapeat näkemykset siit, mitä tuliss huamio ottaa, mitä ihmiset tarttee. Paljo ihmissi ulkon kaikist uutisoinneist, ei oli netti eikä tull tilattu sanomalehteekään. Eikä ol naapurika kertonu?

8.1.2023 12.58  Marjatta

Niinpä. Ei vaan ole tullut viime vuonna mieleen. Varhan käynnistämisen kokouksia ja palavereja on varmaan ollut enemmän kuin tarpeeks, mutta tällaiset arkea täydentävät tarpeet on unohdettu. Sit annetaan ymmärtää, että ei saatu kassajärjestelmää. Höpöhöpö.

8.1.2023 13.05  Sivujasi Seuraava

Vee Vee. Varha on vähemmän!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini