kallist sähköö

Torstai 9.2.2023 klo 13:29


Tänään iski taas mielipidevaihde vitoselle! Kyllä se sitä on, jos jo kaks juttua nostan esille samalle päivälle!!

Tämä meni Uuteen Suomeen:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/kalliit-maaraaikaiset-sahkosopimukset-ministerion-syyniin/

Kalliit määräaikaiset sähkösopimukset ministeriön syyniin

Noin uutisoidaan tänään Salon Seudun Sanomissa.

Kaikki sähkölaskuja maksavat tietävät tällä hetkellä enemmän kuin hyvin, että osa kuluttajista on energiakriisin aikana vedetty kuin löyhään hirteen. Yli 20 sentin sopimuksista eroon pääseminen on vaikeaa, vaikka markkinoilla on jo tarjolla halvempia sopimuksia.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä toteaa, että kyllä tuo työ- ja elinkeinoministeriössä tiedostettu on ja antaa ymmärtää, että tilanne aiotaan tutkia: ”Sopimuksiin puuttuminen olisi poikkeuksellista muttei poissuljettua”

Lintilä pitää mahdollisena myös sitä, että valtio puuttuu hinnoitteluun.

 

Olisi mukava tietää, millaisella aikataululla ministeriön virkamieskunta asiassa etenee ja onko ihan oikeasti odotettavissa, että valtio sähkön hinnoitteluun voisi puuttua.

Eduskuntavaalit ovat nurkan takana. Parhaillaan kansanedustajina toimivia ja uudelleen paikkaa hakevia ei enää ihmeemmin näytä kiinnostavan tavallisen kansalaisen sähkön hankinta saatikka ylisuuret laskut. Tämä tullee olemaan jotain Sopu sähkölaskujen hyvitys­mallista on löytynyt,

mutta ei se riitä. Toukokuusta 2023 on vielä pitkä aika heille, joilla on kahden vuoden määräaikaissopimus.

 


Kommentit

12.2.2023 15:11  KyllIhmettelemäPistä

ja sitäpaitti, monille alkoi ne kalliin sähkön ajat jo syys-lokakuussa, ku joutuivat päättyneen edullisen ajan sopimuksensa uusimaan siihen kiinteään hintaan, että talvell voi olla viäl kalliimpaa... Eka laskut tuli jo joulukuussa. Yks jos toinenki kaupunkill on niit laskujen summia kauhistellu. Ja kui moni onka, ettei tosiaan tiärä, voik jotta korvaust saara. On ne Marini kehittämä tai hyväksymä korvausmahdollisuudet semmossi sepittei. Toiseks ne lasku ova ny jo maksettava eikä toukokuuss!!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini