toiselta pois, toiselle annettin

Torstai 6.4.2023 klo 13.46


https://www.sss.fi/2023/04/jarkko-anttilalta-vietiin-nuija-kadesta/

Kuohunta Salon kaupungin vuokrataloyhtiön johdossa jatkuu

Kui ne jaksaaki?

"Kuohunta Salon kaupungin vuokrataloyhtiön johdossa jatkuu. Yhtiön hallitus on syrjäyttänyt Jarkko Anttilan (sd.) puheenjohtajan paikalta. Luottamuspula on jatkoa parin vuoden kiistelylle Salon Vuokratalot Oy:n päätöksenteosta ja kiinteistönhoidosta."

Salkkarin juttu näkyy vain tilaajille, mutta huom. kommentit näkyy ei -tilaajillekin!

--

Minä olin vuokrataloista tätä mieltä 10.3.2022

https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/2518884#album_selector,  vaikka eihän sillä, mitä mieltä minä olen ollut, mitään erityistä merkitystä ole. Kunhan ihmettelin. Ihmetteli ja ihmettelee moni muukin. Kyseessä on sentään kaupungin omistamat talot! Eikö niitä tarttis kunnolla hoitaa?

--

Toiselta vietiin nuija, toiselle se annettiin

Salon lukioon uusi rehtori

Onneks olkko vaan! Salon lukion uudeksi rehtoriksi on valittu nyt vt. rehtorina tominut FM Maria Liippo.Kommentit

6.4.2023 13.58  Marjatta

Kai tähän tarttee lisätä vielä kolmas nuijan vaihto.

Eilen pääministeri Sanna Marin ilmoitti kaikelle maailmalle, että tämä on tässä nyt, hän heivaa. Hän ei enää syksystä lähtien halua olla SDP:n puheenjohtaja. Rouva aikoo siirtyä rivikansanedustajaksi.

Nooh, ei hänellä mikään helppo homma ole ollut. Nyt tehty päätös voi kuitenkin harmittaa häntä äänestäneitä. Heitä oli paljon!

6.4.2023 15.23  Sivujasi Seuraava

Olen samaa mieltä. Marinin ilmoitus on monelle häntä äänestäneelle iso pettymys ja moni voi tuntea olonsa jopa huijatuksi!

18.4.2023 16.58  Kylilt Kuultu

Kokonaisuuressaan moni muuki tuntte, ett äänestämine oli turha, ku hallitukse muarostamisess kävellä taas äänestystuloste ylitte. Niinistön toivoma sovun siemen neuvotteluiss on jo unhotettu. Sen verra kovi RKP:kin rymistelee vähäisest äänestysprosenttimääräst hualimatta ja muutama edustajapaikan turvin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini