käyn uudelleen

Lauantai 23.2.2013 klo 23.26


Tunti sitten plarasin Uuden Suomen Puheenvuoroja, nyt omiani täältä kotosivuilta.

Yhtä kommenttia hain.

Se löytys.

Se on tässä blogissa . Äskeisessä blogissa pääsin IskelmäVaihteelle. Iskelmän sanoja tähänkin: "Käyn uudelleen eiliseen"! Ja huom. lue kommentti!

 

kumpi pare Salo vai Turku?

Torstai 1.11.2012 klo 12:41


sanahelinöillä saa vai saako?

Toinen on tämä viimeisin
”Me uskomme Saloon” hömpötys
http://www.salo.fi/attachements/2012-09-24T12-57-5789.pdf


Eilen vilkuilin rinnan kahden kaupungin talousarvioita vuodelle 2013. Toinen on Turku, toinen tämä kotokaupunki Salo.

http://www.turku.fi/talousarvio

http://salo.tjhosting.com/kokous/20121232-7-1.PDF


Salossa 277 sivua, Turussa 154. Salossa 55 000 asukasta, Turussa 178 000.

Ei kovin montaa sivua tartte plarata, kun tavallinen maalaisjärkinen huomaa, että katos vaan, turkulaisten tekstiä minä ymmärrän, mutta en salolaisten.


Minä olen alusta saakka inhonnut sanahelinäisiä tuloskortteja, mutta siinä ne vaan olla nököttää. Joillekin luottamushenkilöille ne ovat olleet aivan "must". Tykkäävät, että niitten kanssa sitä tulosta syntyy.


Korttien kohentamista on esitetty
http://salo.tjhosting.com/kokous/20121015-3-1.PDF  mutta eipäs vaan ole toimialajohtajiin tehonnut tai sitten on ollut lukemisen ymmärtämisessä puutetta.
 
Pitäisköhän tässä ihan ihka ensimmäiseksi valtuustoaloitteeksi tuupata esitys, että tuloskorteilla kikkailu lopetetaan. Tiivistyisi talousarviokin vähän paremmin ymmärrettävään ja luettavaan muotoon.


En minä turkulaisia nyt niin kauhiasti paljon fanita, mutta talousarvionsa laatimisesta, sen tekstittämisestä  annan nyt kymmenen pistettä.


Kommentit

1.11.2012 21:43  mäVaaN vm-46

MTV-3 aamussa "mediakokki" sano hyvän lauselman, jonka joku toinen viisas oli esittänyt: " aikoinaan päätökset tärkeistä asioista tehtiin niin, että ensin suunniteltiin tarkasti ja sitten päätettiin - nyt päätetään ensiksi ja suunnitellaan sitten miten toimitaan ?!" Salon toimiin näissä kuntaliitos- ym viimeaikojen tapahtumissa tämä pätee myöskin. Päätetään ja sitten pyöritellään ja pyöritellään , kunnes ollaan ajanmyötä ilmeisesti umpikujassa. Uudelle valtuustolle tsemppiä ja ryhtiliikettä kaudellenne!

 

 

Uudemman kerran: hyvää viikonloppua!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini