UlkoistusUutuuksia

Keskiviikko 24.2.2010 klo 15.51


Oleks kuullu?

SOTE meinaa käynnistää Salo -cityssä ns. kauppakassi-toiminnan!

Salon kaupungin kotihoidon asiakkaiden ostosten hoitaminen ulkoistetaan. Toiminnalla kerrotaan saatavan henkilökuntaresursseja ohjatuksi perustehtävään. Ja perustehtäväksi on todettu tämä asiakkaiden hoito.

Asiakkaiden!

Olen varmaan tositosi vanhanaikainen, mutta ei mun mielestä tämä tämmönen asiakas -sana nyt niin kamalan hienosti istu siihen keitä tai mitä sillä oikeasti tässä tapauksessa tarkoitetaan! Mun mielestä kotonaan, omassa kodissaan asuva on kunnan asukas. Ei mikään asiakas, vaikka kuin olisi kotipalvelun käyttäjä!

Olet sinä sitten vanha tai nuori, niin eiköhän se ole niin, että asiakas olet vain kun menet kauppaan.

Jos ja kun menet teatteriin, elokuviin, niin olet katsoja.

Jos ja kun menet kävelylenkille, niin olet ulkoilija. jne.

Kaikkiin menemisiin, tulemisiin taitaa löytyä sopiva sana.

 

Ei tuo asiakas -sanan käyttö mikään Salo -cityn vika ole. Kyllä sitä ihan aidosti sosiaali- ja terveyspuolella koko tässä valtakunnassa harrastetaan. Se on jotenkin fiinimpää, kun sanoo asiakas. Ettei vaan tule leimatuksi ja yllätetyksi sossuluukulta. Ennen vanhaan se oli kova paikka. Jos sos.toimistoon meni, niin kyllä siinä semmosen kunnanvaivasen maku oli, ihan niin kuin vanhainkoti koettiin vaivaistaloksi.

Niin. Mutta aiheeni oli tämä kauppakassitus!

On se vallan hianoo! Soitat vaan Salo-cityn Ulkoistusasemalle ja kaikki hoituu!

Meillä on jo Kylätalkkarit ja Talonmies- ja Aviomiespalvelut. Privaatisti. Pian meitil on ihan aidot KassiAlmat. Kunnalliset ja kunnolliset. Tai sitten ei! Veikkaisin tuota jälkimmäistä..

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini