vallan vallatonta

Torstai 25.2.2010 klo 11.15


Toivottavasti nämä miehet eivät revi pelipaitaansa, kun heitit tänne blogiini nyt esille vedän:

Antero Leppänen ja Raimo Honkanen.

Antero Leppänen http://www.anteroleppanen.fi/?sivu=Kirjoitukset&viesti=I0036FDB5

ihmettelee tulevaa Salon kaupunginvaltuuston kokousta, sen esityslistaa. Käsiteltävien asioitten määrää tai paremminkin vähyyttä.

Ihan olen samaa mieltä.

Kallista kokoustamista tulee olemaan. 75 kertaa kokouspalkkio + matkakorvaukset + lukion vahtimestareiden työaikaa, kun joutuvat hilaamaan niitä tuoleja ja pulpetteja saliin ja takaisin.

Ja kyl se tosi on, että Salon kaupungin hallintosääntö on surkea!

Siin on yks syy miksvarten valtuustolta on karannut päätettäviä asioita!

 

Raimo Honkanen http://www.raimohonkanen.net/index.php?sivu=uutinen&id=281

muistuttaa ( on sitä Antero Leppänenkin muutaman kerran tehnyt) tarkastuslautakuntalaisia siitä, että ollaanko me oltu valppaina. Viimeisin mikä puhuttaa on Salon kaupungin sisäinen laskutus.

Mun ei kuulu, enkä edes voi kertoa mitä tarkastuslautakunnassa on käsitelty, ne jutut kun tulevat omia teitään, omia aikojaan valtuutettujen tietoon, mutta sen voin sanoa, että emme me siellä sokeita ole, emmekä kuuroja!

Honkasen kanssa olen samaa mieltä strategioista ja visioista, tuloskorteista ja prosesseista sun muista kotkotuksista. Muttamutta: ihan yhtä hyvin Honkanen, minä ja moni muu tiedämme, että ne nyt vaan on tämän päivän muotia, että semmoisia tehdään ja väännetään, vaikkei niistä olisi kaupungin live -elämään yhtään mitään merkitystä. Ei plussaa ei miinusta.

Ja vielä: Olen, varmaan moni muukin, tasan tarkkaan kyllästynyt istumaan sitä ja tätä seminaaria, jos ja kun lopputulos noista on, on ainakin tähän saakka ollut pääsääntöisesti se, että toimialajohtajat esittelevät asioihin ihan mitä ite tykkäävät ( kustannusten ei niin väliä) ja luottamushenkilöt käyttävät kumileimasinta.

Valtaa on nyt annettu jonnekin.

Valtuuston kannattais mennä peilin eteen ja kysyä että mihin ja kenelle ja kosk on annettu ja miksvarten näin onkaan tapahtunut!

Tulipa vuodatus! Taas kerran! Nyt tämä mamma lähtee vähäks aikaa pihalle! Tuuletan päätäni!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini