hikisiä herätyksiä

Sunnuntai 11.7.2010 klo 23:50


"Pidä karttasi ajan tasalla!"

Tommonen viesti pomppasi ensimmäisenä vastaan, kun äsken sähköpostejani availin. Se oli TomTom -karttapäivitysmainos.

Ja juu! Kyllähän tässä on karttaa jonkun verran päivitetty. Muutama tunti sitten kotiuduin reissusta. Viimeksi kirjoitin "aikasesta herätyksestä". Nyt voi otsakoida jotta "hikisiä herätyksiä". 

Olin viime viikon Venäjällä, Salon kaupungin ystävyyskaupungissa Rzhevissä, ja sieltä käsin vähän muuallakin, muissakin lähialueen kaupungeissa. Mennessä ja tullessa yövyttiin Pietarissa. Paluumatkalla poikettiin myös Viipurissa. Menopaluuna kilometrejä tuli kuljettajan laskujen mukaan 30 km vaille 3000! 

Matkaa oli organiseerannut ja hyvän ohjelman aikaansaanut Salon osaston Suomi-Venäjä -seura. Kiitosta vaan! Oli vallan hiano reissu!

Keli, sää oli kuumaa, vaan sitä samaa se näyttää olevan täällä kotonakin. Kertomista olis, olis vaikka kuinka paljon, mutta kello käy ja pitkän päivän päätteeks tarttis jo pikkuhiljaa päästä vaakatasoon. Tänään otan esille, skannaan näytille vain yhden aiheen, vain yhden jutun. Se on sikäläinen vanhainkoti ja siitäkin vain esite.

Jos et tekstipuolesta mitään ymmärrä niin katsele vaik ihan vaan noita kuvia. Talon paikkaluku on 600! Esitteen näet kuva-albumissa!   


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini