aikane herätys

Lauantai 3.7.2010 klo 6.37


Juu huomenta vaan! En minä tähän aikaan aamusta "pruukka"  herätä, mutta nyt vaan heräsin. Särkyyn vissiin. Ei minul päätä särje. Tuota eilen sattunutta onnettomuutta, työtapaturmaani tässä kivistelen. Heräsin ja nilkutin hakemaan särkylääkettä ja sit takaisin sänkyyn vaan eipä enää tullutkaan uni silmään. Mitäs tässä, noustaan ylös sit ja ollaan reippaana, kun on niin kaunis aamukin..

" Mä lehden luin.." Joku semmonen laulu on, jos oikein muistan. Luin, luin. Tämän päivän salkkarin luin ja aamukaffeenikin jo join. Mun juttunikin oli taas saanut palstatilaa. Kiitos salkkarille!

..

 

Tämä mun kippiä kinttuni! Mikä siihen loppujen lopuksi iski? Olis voinut luulla, että vähintään ruohonleikkurin terästä olisi jotain irronnut, mutta ei. Muuta vaihtoehtoa ei taida olla kuin että omenapuun oksa, vanha ja kuollut sellainen ( on muuten mielettömän kovaa tavaraa) katkesi kahteen osaan leikkurin alla ja nämä katkenneet osat lensivät kuin ammuttuna sääreen. 

Kaikkee sitä voi sattua. Nii! Pare on, kun alat ruohoas niittämään, että laitat kunnon suojaukset ja varustukset ylles ja päälles. Vähintään pitkävartiset saappaat jalkaan.    

Taidan keittää uudet kupilliset kaffeeta ja mennä pihalle nauttimaan suvisesta aamusta!    


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini