Uusimmat kuvat

voi jessus tätä touhuu

Keskiviikko 29.8.2012 klo 18:24


Salon päivähoidossa lomautukset toteutetaan kolmessa vaiheessa.

Salon opetuslautakunta hyväksyi
koulujen ja päivähoidon lomautukset

Salon Seudun Sanomat 29.8.2012 13:47:27

Salon opetuslautakunta hyväksyi tiistai-iltana koulujen ja päivähoidon henkilöstön lomautukset loppuvuoden aikana. Kaupunki lomauttaa enintään 2 000 työntekijäänsä kahdeksi viikoksi säästösyistä. Sivistystoimessa lomautettavien määrä on suurin, noin 1 200 henkilöä.

Lomautusten toteutus vaihtelee huomattavasti eri koulujen välillä. Osa kouluista on keskittänyt lomautukset lyhyen ajan sisälle, toisissa lomautusviikot on hajotettu pidemmälle ajalle. Käytännössä lomautukset tarkoittavat kuitenkin, että yksi opettaja pitää huolta kahdesta opetusryhmästä ja huomattavasti normaalia suuremmasta oppilasmäärästä.

Päivähoidossa lomautukset toteutetaan kolmessa vaiheessa. Ensin lomautetaan perhepäivähoitajat ja myöhemmin kahdessa vaiheessa päiväkotien työntekijät. Ennen lopullisia päätöksiä yksiköiden sulkemisesta ja yksityiskohdista päivähoito selvittää, kuinka moni perhe on valmis järjestämään lapsensa hoidon itse

 http://www.sss.fi/uutiset/384150.html

..

Kuinka moni perhe on valmis järjestämään hoidon itse?

Huhhuh!

"Mite olis? Mul o ehrotus: Ottaka ruokapalvelust mallii! Lopettaka iha kaik ja pistäkä pyörie pääl! Kustannukse selviävä sitku seurava tilipäätös on tehty! Ja jos ei ol raha nii pyyretä valtiolt." 

http://salo.tjhosting.com/kokous/20121070-12.HTM

http://salo.tjhosting.com/kokous/20121070-13.HTM

http://salo.tjhosting.com/kokous/20121070-14.HTM

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115362-heti-l%C3%A4ht%C3%B6passit

 

SelvitysMies tänne tarvittaisiin! Eikä riitä, että katsotaan onks kaikki edennyt lakien mukaan, sillä onhan nuo pääsääntöisesti kaikki pöllötkin päätökset niin edenneet. Semmonen selvitys tässä tarvittaisiin, että onks ollut esillä sopivasti kustannustietoisia vaihtoehtoja ja onks palvelut ja toiminnot järjestetty tarkoituksenmukaisesti. Ettei vaan kävisi niin, että sote ja tekninen olisivat heti mustalla listalla! 

 


Kommentit

30.8.2012 11:36  -Mikko Engren-

Vaikutus kestää kouluissa kuukauden kun ensin lapset menevät esim 1A luokkaan ja sitten 1B luokkaan kun opettajat ovat vuorotellen pois. Lastentarhoja taas suljetaan ja annetaan vaihtoehtoinen paikka jostain toisesta jossa lapsia sitten onkin tolkuton määrä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini