jätin väliin

Torstai 30.8.2012 klo 23.10


Uusin ukaasi: Ensin edetään hyvällä eli toimitaan kuten tähänkin asti on ollut mahdollisuus, siis suosituksen http://pre20090115.stm.fi/ka1202801063405/passthru.pdf mukaan, mutta jos se ei tehoa, niin sitten hallitus säätää minimihoitajamäärän ja se merkataan asetukseen. Minimi olisi  ”vähintään” 5 hoitajaa kymmentä vanhusta kohden."

Onks tosikaan?

Mites päin minä tuota hoitajien työvuorotaulukkoa seuraavaks vekslaan, kun seitsemänkin työntekijän jakaminen tasaisesti pitkin päivää/viikkoa jättää yökön ihan yksin?http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115386-kymmenen-vanhusta-seitsem%C3%A4n-hoitajaa Viiden työntekijän jakaminen eri päiville ei anna edes kaikkiin iltavuoroihin kahta ja yöt jäis jo vallan ilman työntekijää. Laskinkohan mää jotenkin väärin vai mikä tässä mättää? 

Ja sit viel kehtaavat riidellä: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/53122-riita-kulisseissa-ministerilta-paasi-pienoinen-puuskahdus

Ei ole kivaa. Jo tämä uutinen riitti: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/53109-kunnille-aikaa-vuoteen-2015-sitten-pakolla

Päätin, etten tänään telkkaria avaa! En katso uutisia, enkä mitään muutakaan. Ja onhan tässä töllöttimelle vaihtoehtoja löytynyt. Salon TorstaiTorillakin piipahdin http://www.sss.fi/uutiset/384676.html. Se oli kesän viimeinen. Sniff Torille, Sniff kesän päättymiselle! 

JättiSniff koko tälle päivälle! Hyvää yötä!


Kommentit

31.8.2012 11.31  viimeinen sammuttaa valot , heyyyyyyyyy

Jos nyt vilasisit http://areena.yle.fi/tv/1624218 Niin ei sitä nauramatta kuuntele. MGR on maailmanmestari jaarittelussa. Ja taas törmäsin tuohon lähihoitajien ongelmaan - Hymyillään ja kaiketi mitään ongelmaa ei olekkan tyyliin ohjelman alkupuolella. Sitten alkoi tämä vanhustenomainen hermostua ja hiukan rohkaisi tätä lähuhoitajaa ja tulihan sieltä nyt jotain ulos. Tätä näytelmää minä omalla työpaikalla jouduin aina surkeana seuraamaan. Kauhea uho taukoaikana ja sitten kun johto tuli kyselemän miten menee ? Ei mitän hätää kaikki on ihan hyvin ja lärvit yhtä hymyä. Ei ollut ja minä paukutin suoraan että nyt puuttuu 3 henkeä vahvuudesta ja kaikki on päin persettä ym. Tämä Kaija -Leena Sinkko oli kyllä tuon ohjelman helmi. Siinä oli kuseniinaa - kepulainen yhtä tyhjän kanssa.
Tämä siirtyy 2015 ja se tehdään tahallaan kun uhkana on että hallitus vaihtuu.
Me koko rupinen suomi äänestämme sitten vain demukoita ja hoitakoon yksin koko paskan ei sen väliä enää silloin kuka mitäkin hoitaa kun tämä maa on jo bb luokituksessa .
Muista Marjatta uudensuomen blogiin otsikkoon vetää jotain Soinista niin ketju pitenee, kuten huomasit.
Ihan sama kunnissa Kokoomus Demukat jos päättää niin tuloksena on aina vain paheneva vanhustehoito.
Täällä on nyt terveyspalvelut vanhushoidon lisäksi totaalihädässä.
Kokkari - ammatiltaan lääkäri - ylilääkäri ja liuta muita titteleitä perässä istuu valtuustossa ja näin hänet kävelemässä ja köpötin keskustelemaan.
Utelin kannattiko hän tähän velkaa täynnä olevaan utopiaa kulttuuritalon rakentamiseen tälläisenä aikana kun tk palvelut romahtaa. Ei ollut kuullutkaan mitä entisellä työpaikalla tapahtuu. Ei hajuakaan vanhusten tilasta ei mistään.
Oli kuulemma kiire - kuten heillä aina kun joutuvat ihmisten puhutteluun.
Ja paskat - Sama meno jatkuu ja kohta on kaikki unohdettu.
TEHKÄÄ JOKA AINUT IHMINEN HOITOTESTAMENTTI JA SIIHEN KOVAT EHDOT.
Kyllä sinäkin saat lopun ikääsi samaa taistoo vääntää ja mikään ei muutu.

1.9.2012 11.16  Marjatta Halkilahti

Yht ja samaa!
No nii onkii!
Mut tarttee ihmisenkakaral jottain harrastuksi olla!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini