jatkoo erellisse

Perjantai 14.3.2014 klo 8.47


Piti enemmänkin kirjoittaa edelliseen blogiin, mutta en sit jaksanutkaan. Päälle iski väsy ja istuminenkin alkoi takkuilla. Mutta nyt on uusi aamu, uusi päivä, nyt jatkan. 

10.3. 2014 valtuuston kokouksessa olin tyytymätön asialistan kohtaan 32. Annettu vastaus ei ainakaan minua tyydyttänyt. Muita tyydytti.  

Ei minua maanantaina varmaan hyvällä katsottu eikä ilmeisesti kuunneltukaan, mutta kyllä minä asiasta kävin puhujapöntössä mussuttamassa. Ja senkin sanoin, että pidän ala-arvoisena sitä, että virkamies tuuppaa vanhustenhoidon puutteita päättäjien niskoille, päättäjien syyksi. Tällä tyylillähän cityssä mennään: "Meidän on tultava toimeen sillä, mitä valtuusto on myöntänyt".

Kokouspäivän Salon Seudun Sanomat kertoi totuuksia salolaisesta vanhustenhoidosta, vaikka vain pari viikkoa aiemmin oli salin täydelle salolaisia kerrottu vanhustenhoidon tässä cityssä olevan laadukasta ja valtakunnallisten suositusten mukaista, ettei vaan jopa astetta parempaakin. 

10.3.2014 valtuutetuille annettiin vastaus tähän pyyntöön: "Sosiaali- ja terveystoimi velvoitetaan mahdollisimman pikaisesti tekemään ehdotus siitä, miten vanhustenhuollossa edistetään kotona asumisen ja muun laitoshoitoa edeltävän asumisen mahdollisuuksia." Pyyntö löytyy täältä http://salo.tjhosting.com/kokous/20133112-3.HTM

Ihan vaan kysyn, jotta mitä tolkkua Sinä tästä vastauksesta saat? Selkeän vastauksen siihen mitä kysyttiin? Vai?

On tultava toimeen, juu.

Ja päättäjät päättävät!

KylläKyllä, mutta kuka/ketkä ne taustoitukset ja esitykset hullunpöllöille päätöksille on alunperin antanut?

"Kansanedustajat ovat kyselevinään, ministerit vastaavinaan."

Saloon mukaeltuna tuo tarkoittaa sitä, että luottamushenkilöt ovat kyselevinään ja virkamiehet vastaavinaan!

Aurinkoista viikonloppua Ystävät!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini