viikonloppu

Maanantai 14.4.2014 klo 9.48


Kävin eilen Salon Messuilla tai no paremminkin käväisin, kun oli niin kiirus viikonloppu että. Yks, jonka olisin halunnut nähdä, oli sunnuntain Salon Seudun Sanomissa kerrottu (ja kuvakin näytillä) juttu ikkunan kittaajasta. Nettiuutisissakin kerrottiin

http://www.sss.fi/uutiset/618013.html

Vaan ei ollut enää eilen sitä esittelijää missään. Sniff!

Mun tarviis yks ikkuna kitata ja maalata. Maalaaminen minult kyl sujuu vaikka silmät puolummessa, mutta kittaamista en ole viel kokeillut. Pakko se on tulevana kesänä kokeilla, ellen siihen hommaan pyydä jotain ammattilaista. Ihan pakko ei ole, sillä ikkuna on pihallani sellaisessa paikassa, ettei sitä jälkeä kukaan näe, vaikka ihan itekin kittailisin. Yks harjoittelu ja se olis sitten siinä. Tai sitten ei..

Mitäs sit vielä, kun kiirusta valittelin?

Kävin teatterissa. Moneskohan kerta viikon sisällä?

Lauantaina Teatteri Provinssi esitti KatriHelenaa. Viimeisen kerran. Pääosan esittäjä Rosita Romström oli hyvä. Todella hyvä. Eikä huono ollut se Katrin kirjailijamieskään, Jussi Salminen. Äitiä esittänyt Eija Suomela osasi myös tehtävänsä ja lauloikin hyvin.  

Googletin millaiset KatriHelenat muualla on ja löysin Joensuun ja Kouvolan: http://teatteri.jns.fi/index.php/ohjelmisto/tulossa/339-katri-helena-eli-kuu-jarven-ylla  

http://www.kouvolanteatteri.fi/fi/ohjelmisto/naytelmat/katrihelena .

Em. esityksistä en tiedä sanoa, hyviä tai huonoja, mutta puvut näyttävät olevan fiksummat kuin mitä Salossa. Jotain noista salolaisista kretonkeista nyt vaan jäi puuttumaan..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini