kaks hyvää

Lauantai 31.1.2015 klo 9.49


Kaksi hyvää. Löytyvät tämän päivän Salon Seudun Sanomista.

Toinen on Ryypön Tertun TätäMieltä -kirjoitus ja toinen iso-iso kuva virtaheposista Mara -joella. Kuva oli suosikkini, kun eilen kävin Nick Brandtin valokuvanäyttelyssä Salon Veturitallissa.

Tertun kirjoitus nostaa esille sekä valtakunnallisen että paikallisen vanhustenhoidon tilan.

Kyllä se vaan kummallista touhua on.

Jos ja kun valtakunnan tasolla päätetään vanhustenhoidosta hölmöyksiä, niin ei sen sitä tarttis tarkoittaa, että paikallistasolla pitää toimia just prisiis samoin tai että mennään vielä niittenkin ohjeiden ja suositusten alle. Välillä tuntuu siltä, että täällä ollaan jopa ylpeitä siitä mitä tuloskortteihin (niihin, jotka meikäläinen polttaisi) on raapustettu. Vai onko se joku ylpeyden aihe, kun määritellään, että esim. laitospaikkojen määrä on alle maan keskiarvon?

Tuomisen Marita ilmoitti torstain salkkarissa (Salon Seudun Sanomat) TätäMieltä -palstalla, että hän jättää sosiaali- ja terveyslautakunnalle pyynnön selvittää täkäläistä vanhusten kotihoidon tilaa, että onko se samaa mitä lähi- ja perushoitajat ovat valtakunnan tasolla julki tuoneet.

No, kyllä meillä kysyä saa. Se saako kunnolliset vastaukset, se onkin jo sit vallan toinen juttu. Tämmöstä vastausta annettiin meikäläiselle huhtikuussa 2014:

http://www.salo.fi/attachements/2014-04-15T08-21-0770.pdf

Nii. Että kriisis olla!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini