ilmakuvist

Perjantai 30.1.2015 klo 12.45


Ja tästä olen samaa mieltä kuin kommentoija no kaks:

Salo hankkii ilmakuvat koko kaupungin alueesta

Salon Seudun Sanomat 29.1.2015 07:06:07

Salon kaupunki hankkii ilmakuvat koko kaupungin alueesta. Työn tekee Blom Kartta Oy vuosien 2015–2017 aikana, ja se maksaa kaikkiaan 194 000 euroa. Kaupunkisuunnittelulautakunta on päättänyt suorahankinnasta.

Saloa on ilmakuvattu viimeksi vuonna 2009. Silloin kuvia otettiin vain osasta kaupunkia.

Ilmakuvia käytetään pohjamateriaalina kartoituksessa. Niitä on tarkoitus tuoda internet-kuvapalveluna osin myös kaupunkilaisten käyttöön.

Kuvia käyttävät lisäksi rakennuslupa-, jätehuolto- ja ympäristöviranomaiset valvontatyössään. Kuvien käytön uskotaan tehostavan kaupungin toimintaa, koska maastokäyntejä ei aina tarvita.

Keskustelu jutusta
Näytä listana | Näytä puuna | Kommentoi juttua

  • Viisas ostaa Salosta?

    Eikö muka Salosta löydy? Kysyttiinkö edes? Onpas hyvä esimerkki..

    "Just joo.." kirjoitti eilen klo. 22:34

    Vastaa
  • Tuoreet kuvat jo olemassa

    Maanmittauslaitos on kuvannut Salon alueen viimeksi vuonna 2012, sitä ennen noin kolme vuotta aikaisemmin ja oletettavasti muutaman vuoden sisään kuvataan jälleen.

    Onko viranomaisten välinen yhteistyö mahdotonta vai eikö maanmittauslaitoksen kartoitus vastaa Salon tarpeita?

     

    "Urpo" kirjoitti 30.1.2015 06:31

..

Meikäläinen ainakin näkee yleisesti esillä olevista ilmakuvista (kun googlettaa) oman tupansa ja piha-alueen ym. niin hyvin, että ei tässä mitään uusia kuvia nyt tarvittais. Olisi sitä tässä cityssä varmaan parempaakin käyttöä melkein 200 tuhateurolle! Esim. vanhustenhoitoon rahaa tarvittaisiin.Tänään viimeks olen kuullut/kuunnellut, miten hoitopaikkaa annetaan. Ei kyl tunnu ehdottelijoilla olevan minkäänkään valtakunnan tajua siitä mitä 24 -tuntisesti apua tarvitsevalle paikaksi esittävät.Toivottavasti omainen jättää asiasta kantelun. Vaikka eihän siitäkään mitään hyötyä ole. Ei ainakaan Salossa. Aluehallintovirastolle, jos se jotain vastinetta pyytää, kerrotaan kaiken olevan ihan hyvin = valtakunnan suositusten tasossa ym. ja meillä odotellaan laatupalkintoa! 

http://salo.tjhosting.com/kokous/20153354-5-1.PDF kts. sivu 1

Meillä on siis kaikki ihan hyvin. Sekä ilmassa että maan päällä!

Ilost tätä päivää!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini