ja nyy kiristettä

Maanantai 4.5.2015 klo 23.39


Salon sopeuttamisohjelman käsittelyaikaa kiristettiin

Salon sopeuttamisohjelma aiotaan saada kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi jo 1. kesäkuuta. Alkuperäistä aikataulua on kiristetty kaksi viikkoa.

Kaupunginjohtaja Antti Rantakokko ilmoitti maanantaina, että aikaistuksesta on sovittu valtuuston puheenjohtajan ja valtuustoryhmien johtajien kanssa. Tarkoitus on, että kaupunginhallitus hyväksyy sopeuttamisohjelmaan perustuvan ensi vuoden talousarvion raamit juhannuksen jälkeen.

Salon lautakunnat eivät pääse käsittelemään lainkaan kaupungin virkamiesjohdon esitystä kymmenen miljoonan euron sopeuttamisohjelmasta. Ohjelma viedään suoraan kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuuston hyväksyttäväksi.

Esitys julkistettiin viime viikolla. Hallitus käsittelee sitä iltakoulussaan ensi maanantaina. Kaupunginjohtajan ajatuksena on, että valtuuston periaatepäätös sopeutustoimista sitoisi kaupunginhallitusta, lautakuntia ja virkamiehiä.

Salon suurimpien lautakuntien puheenjohtajat Saku Nikkanen (sd.), Sanna Lundström (kok.) ja Elina Suonio-Peltosalo (kok.) ihmettelevät lautakuntien sivuuttamista. Kolmikko perää sopeutusohjelman esityksille myös tarkempia perusteluja.

 http://www.sss.fi/2015/05/salon-sopeuttamisohjelman-kasittelyaikaa-kiristettiin/

"JuuJuu! No sit kiristettä vaa! Tulek hyvä lopputulos, se onki jo iha oma juttunsa se."

Ja sama meno ja meininki kuin joskus aikaisemminkin. Mikä tämän sopeutuksen ihan oikea virallinen nimi mahtaa olla? Yhdessä paperissa lukee sopeuttamissuunnitelma, toisessa talouden tasapainottamisohjelma ja kolmannessa sopeuttamisohjelma!

No hätä. Kyllä me sopeudutaan. Tai sitten ei..

http://www.sss.fi/2015/04/salon-johdon-lakkautuslistalla-synnytykset-lastenosasto-pernion-lukio-ja-pajulan-koulu/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini