Kui?

Maanantai 12.6.2017 klo 14.16


Jos pikkusena likkana kysyi "kui", niin yleensä vanhemmalta väeltä sai vastauksen: "Pist peppus vette ja ui!" Nooh, selityksiäkiin tuli. Tai sitten ei. Riippui vähän siitäkin, mitä kysyi.

Viikonloppuna perussuomalaiset ovat valinneet johtonsa: Perussuomalaisten puheenjohtajaksi valittiin lauantaina EU-kriitikkona ja maahanmuuttokriitikkona tunnettu Jussi Halla-aho. Varapuheenjohtajiksi valittiin myös maahanmuuttokriittisiin kuuluvat Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen ja Juho Eerola.

Mun mielestä on perussuomalaisten asia, kuka, ketkä heitä johtaa.

Miksvarten minä tässä ja nyt sit mussutan?

Mussutan siksi, kun niin korostetusti nostettiin viime viikolla esille se, miten Halla-aho on tehnyt sitä ja tätä. Rikollista. Hakkarainenkin.

Hupsista heijaa! Mikäs se tämmönen lista on? Jos pitää paikkaansa, niin eikös yhden sun toisen tarttis pistää suunsa suppuun ja olla ihan hiljaa siitä, kuka mitäkin tehnyt on!!

..

Ja mulle passais hallituksen hajoaminen.

Kui?

No siks, jos siinä samaan syssyyn menis mönkään sotkuinen sote- ja maakuntauudistus!

http://arialsio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238232-onnittelut-jussi-halla-aho


Kommentit

13.6.2017 14.33  ääniKylält

Niin totta sä sanot - . Olihan sitä Pääministerillä itekkin männä talvena vaikka mitä, mutta villasella painettiin. Nyt eivät uskalla uusia vaaleja vaatia, kun tulos olis, että ulos. Vaikk ei tair paremppa tull . Ei ainaka simmost, miks meijä ikäkausi aikanas parhat vuotes eli ja koki. Ny sitt varrota, mihi meitikki aikanas lykätä, jos appu tarvita arkisse elämä.

13.6.2017 23.05  Marjatta

Tulipa tiistai 13.6.2017.
Pääministeri teki lentokonereissun ja uukäännöksen. Ei tainnut edes ehtiä kysyä, jotta "kui"?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini