piänt säpinää

Tiistai 13.6.2017 klo 21.24


Pääministeri Sipilä on tänään onnellinen mies. Ei tullutkaan hallituskriisiä. "Piänt säpinää" vain. Uusi vaihtoehto -ryhmä (= perussuomalaisten ryhmästä lähteneiden joukko) pelastaa Sipilän hallituksen. Ministeritkään eivät vaihdu. Tai no, mistäs sitä vielä tietää. Presidentti kyl nimittää ja on pääministerin uukäännöksen hyväksynyt, mutta onko se noin vaan ok? On vissiin. Suomalaiset ovat osaavaa sakkia. Ainakin eduskunnassa istuvat! 

Minä toivoin, että olisi tullut kriisi, siis hallituksen kriisi, ja ihan vaan sote- ja maakuntauudistuksen takia. Siinä hosutaan. En minä perussuomalaisille kriisiä toivonut. En kyl muillekaan puolueille!

 


Kommentit

14.6.2017 19.30  ÄäniKylält!

Taas mennee monta päivää selittelyissä, kui tämmöttis ja miksei tommottis. Ja sitte se media, joka sählää ja säätää jokasen sanomissi, ottamalla niitten puheist jonku irrallisen lauseen, joka ei sitt tarkotakkan sitä, mitä se laitetan tarkottama. Ei täsä ihmine tiär mitä enä usko. Ny kaikk tapahtu nii äkki ku ilmojenkin vaihtumise; hellepäivä jälkke kolkot sarepäivät ja taas helteiset säät.

16.6.2017 0.07  Marjatta

Arvoista tohkattiin!
Ministerit pääministeri voi kaapata, ottaa, kutsua vaikka kadulta, ja presidentti nimittää, mutta mikä tässä nyt muuttui.
Kenen arvot?
Siksakkia mennään ja seliselit jatkuvat.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini