kummallist on!

Torstai 13.7.2017 klo 13.38


Tämä on kaapattu yhden facebookilaisen (Kirsti) sivulta. En tiedä, ovatko hänen itse kokoamansa ajatukset, mutta on tämä niin hyvä, että laitan/lainaan tähänkin framille:

Kummalliseksi mennyt tämä maailma.

Nuoret likat juo viinaa ja raavaat miehet syö salaattia.

Koirat ei pärjää enää pakkasilla ja kesällä täytyy olla koiralle ilmastointi.

Hirveä ruikutus, kun ei tule pakkasia ja sitten kun vähän pakastaa niin itketään kylmyyttä. Kesällä päinvastoin.

Autoja ei voi huoltaa enää itse, ne hyytyy liian kuumassa tai kylmässä.

Lapsia ei saa kurittaa tai rangaista hölmöilyistään, vaan pitää "keskustella".

Rasistikortti viuhahtaa pöytään heti, jos sanoo ettei pidä ulkomaalaisista ja suvakkikortti jos taas pitää.

Ennen opettajia kunnioitettiin ja perseilijät lensi käytävään oppitunnilta, nyt pitää turvautua vartijaan tai poliisiin.

Avioliitot solmittiin miehen ja naisen kesken ja sitä liittoa kunnioitettiin, eikä eropapereita viety sisään ensimmäisenä päivänä, kun arki alkoi.

Ennen miehellä oli kirves ja kivääri, nykyään hiusvaha ja älypuhelin.

Ennen 40v lapseton nainen oli vanhapiika, nykyään "Sinkku".

Ennen mopoautolla ajoivat vanhukset ja vammaiset, nykyään rikkaiden kersat.

Ennen poliisi ei tarvinnut etälamautinta tai pippurikaasua, vaan Nokialaista kumipuun oksaa tottelivat kaikki vauvasta vaariin.

Ennen läski oli läski ja neekeri oli neekeri, eikä "tummaihoinen".

Ennen naisilla oli tissiä, reittä ja persettä, nykyään "sixpack" ja enemmän munaa, kuin lätkäjoukkueen suihkuhuoneessa sekä enemmän muovia, kuin pallomeressä.

Ennen kunnioitettiin vanhempia, vanhuksia, veteraaneja ja heistä huolehdittiin, nykyään perustetaan vastaanottokeskus mielummin, kuin vanhainkoti.

Lisää tämä seinällesi, jos olet samaa mieltä.


Kommentit

13.7.2017 16.53  Olavi Koskela

Joo joo, listaahan voisi jatkaakin; vaikkapa: ennen isänmaan koskemattomuus oli kunnia-asia, nyt tervetuloa vaan tänne turvapaikkaa hakemaan ja voitaisko me vielä kantaa teidän painavat kassit. Ei perkele, kysymys, joka on jossain vaiheessa esitettävä, on että mikä ...tanan feminismi tai muu ismi meistä on tehnyt tällaisia munattomia nössöjä. Jos pimppiä ei muka saa vähemmällä matelulla, niin antaapa sitten olla koko värkin.

14.7.2017 19.46  näkeeKENelää

Huolta kannetaan ja kitkettävä olisi vieraperäiset kasvit, jotka tulevat esteiksi omien luonnonkasviemme kasvuille. Samoinhan käy suomalaisen kulttuurimme, uskontomme, suomen kielemme ym, kun maahanmuuttajien tuoma vieras kulttuuri, erilaiset uskonnot ym lisääntyvät kansamme joukossa. Ensin hyväksymme ne eksoottisina, etenkin nuoret ja vuosien kuluttua olemme - kukaties ?

15.7.2017 22.49  T.A.Vallinen

Silloin, kun asiat ilmaistaan niiden ?oikeilla nimikkellä?, niin teksti on juuri tuollaista, mitä valtuutettu ( Marjatta ) on tuottanut. Mikä ihme kansalaisiin on mennyt, kun nykyään pitää ?hienohelmailla? kaikissa ilmaisuissa siten, että aina ei edes korkeakoulun läpikäynyt ota kaikesta selvää, mistä tässä onkaan kysymys?
Onko niin, että riittävällä määrällä säädöksiä sille, miten kansalainen saa / voi tuoda asiansa julki, löytyy sellainen ?tarkoitus?, että säädösten luojat hyötyvät ?tästä kaikesta?? Vai onko kaiken takana maamme lukuisa eri medioiden määrä, joille on elääkseen elintärkeää kaivaa kaikki mahdollinen päivänvaloon ja kun joku sitten ?ärähtää?, niin ?säätäjät? aloittavat työnsä, että kansalaiset pitäisivät suuvärkkinsä supummalla?
On lähes luokatonta, kun nykymaailmassa kriittinen mielipide tuomitaan rasismiksi natsikorttien säestämänä, vaikka kysymys on ainoastaan siitä, että ( onneksi ) osa kansalaisista näkee vielä omiemme kuuluvan etusijalle, kun yhteistä hyvää jaetaan.
♥Marjatalle♥ 10+ rohkeasta ?vedosta?, joka ?kaikesta huolimatta? on pelkkää asiaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini