tätä huomenna

Keskiviikko 2.8.2017 klo 20.16


Meilpäi tapahtuu

Kesä etenee korjuuvaiheeseen. Jos et vielä ole tehnyt kesäreissua Salon suuntaan, niin tulevana torstaina kannattais yrittää. 

Ja mitäkö meilpäi?

Iltatorimme on sitä jotain.  Olenhan minä tätä aikaisemminkin mainostanut.

Kun olet ensin kiertänyt kaikki mahdolliset torimyyjät ja kirppiskauppiaat, niin voitkin jo asettautua torin toisessa päässä olevan lavan eteen.

Klo 18.00 valitaan Salon positiivisin henkilö. Minä se en ole, enkä ehdokkaaksi edes pääsisi, sen verran kriittinen olen (mm. tätä mieltä -palstalla mussutan), mutta täältä löytyvät ehdokkaat. He ovat Piritta Hendriksson, Antti Ketonen, Vilpas Vikings, Eila Mamia, Jussi Houttu ja Jonna Lehtovaara.​

Saas nähdä saako tittelin korisliigassa hopeaa voittanut Vilpas Vikings. Salon Unikeoksi joukkue jo valittiin viime viikolla. Koko porukkaa ei sentään jokeen kipattu, vaan puolestapulahtaja oli joukkueen toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi.

Kun positiivisin on valittu, niin sitten pääset euroviisuihin. Klo 18.30 lavalle nousee Salon Viihdelaulajat. Kaikkea kuullaan, jopa Hard Rock Hallelujah. Tuskin sentään naamaansa peittävät. Viihdelaulajia tarkoitan.

Nii. Että tulkkas tänpäi nyy vaa! Lait allakkas kulma merkintä: Salo -city ja torstai 3.8.2017.

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/240767-meilpai-tapahtuu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini